• Anonym (Old)

    Mixade signaler

    Det är ju helt omöjligt att säga. Tyvärr är många unga kvinnor väldigt  bekräftelsekåta och har inga som helst andra avsikter med sitt flirtande än att suga i sig bekräftelse som en tvättsvamp. Så jag skulle vara väldigt försiktig om jag var du.

  • Anonym (Old)
    Anonym (Li) skrev 2022-06-11 22:15:31 följande:

    Ts, det är nog dags att lägga korten på bordet eller lägga ner. För antingen är hon obekväm med ditt flörtande, eller för blyg att närma sig. Alternativt ser hon er relation enbart som yrkesmässig och är omedveten om dina känslor. 


    Eller så är hon väldigt bekväm med flörtandet och väldigt medveteten om hans känslor men hon har inga andra planer än att fortsätta lapa i sig bekräftelse som en nöjd katt.
  • Anonym (Old)
    Alltidsingel skrev 2022-07-08 20:36:36 följande:

    Fail! Eller fegade ut helt enkelt...

    Har väl insett att det är för mycket på spel samt att hon egentligen inte har visat något större intresse av mig som privatperson eller visat intresse av att vilja umgås privat. Kanske att det finns attraktion mellan oss och att vi är nära/trygga med varandra som kollegor (och att det ändå ibland blir lite personligt efter några glas bubbel), men att det inte är mer än så. På sin höjd kanske hon tycker att jag är en sexig snäll/trevlig/stöttande lite äldre kollega som hon enbart vill vara professionell med och absolut inte inleda något med (oavsett vad det nu kan varar utöver en jobbrelation). Men gissar såklart bara; det skulle vara kul att veta hur hon tänker (men ska dock försöka att inte tänka på detta mer!)

    Jaja, nu är det nya tag och Tinder som gäller. ÅNGESTEN!!! Måste få bort henne från mina tankar och försöka hitta andra trevliga tjejer som man kan börja dejta! Hur tusan man nu ska lyckas med detta... Och på fem veckor...


    Det är väl bara bra att komma ifrån ett tag. Några tankar, var rädd om arbetsrelationen. Finns det något där så kommer det ju märkas tids nog. Jag skulle inte ta upp det utan låta det utveckla, eller avveckla sig.

    De flesta är ju faktiskt inte intresserade av kollegan utan kanske bara ute efter en lite stilla flirt utan egentlig tanke bakom. Och då kan det ju få stanna där, som ett uppiggande inslag i vardagen.
Svar på tråden Mixade signaler