Inlägg från: Jagäterkeso |Visa alla inlägg
  • Jagäterkeso

    Köttätande män i familjen? Att inte äta det man mår bra av

    Problemet är nog ofta att i många familjer särskilt den här tiden på året då är det mannen som lagar mat. Då är det grillat 7 dagar i veckan till middag och rester från middag till lunch 4 månader i sträck kött varenda dag.

    Är ju skönt att få en brejk från matlagning men lagar mannen ofta mat även resten om året så blir det riktigt illa med köttätandet.

    Är ju inte riktigt sådär det menades med att dela på  hushållsarbetet att vi skulle köras ut från köket och män ta över det helt men det här tyvärr blivit så för många. Så även om det är bekvämt att slippa får vi ta tillbaks det igen. Män klarar inte det ansvaret för då blir det kött 365 dagar om året.

  • Jagäterkeso

    Det jag beskrev är mycket matlagningsprogram på tvs fel, män kan inte hantera att se på sådant utan att försöka kopiera och så tar de över köket helt och utvecklar en slags mani för matlagning.

    Finns ett avsnitt av satirserien southpark s14 e14 "creme fraiche" som förklarar problemet med män och matlagning extremt träffsäkert och hur män inte klarar av att hantera matlagningsprogram på tv. Så träffsäkert att det är som dokumentär.

Svar på tråden Köttätande män i familjen? Att inte äta det man mår bra av