Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Vad har jag för skyldigheter mot min chef?

    Eftersom du mår dåligt över det hur eller hur så gör det chefen säger men gör det inte gratis utan du ska ha lön för tiden det tar då chefen i stort sett tvingar dig att bryta din semester. Även att hämta ut det där rek. Sen fortsätt vara tydlig med att du gjort allt för att förbereda. Har chefen någon chef över sig så kontakta den och berätta detta. Sen tycker jag du själv också kunde ha bjudit på fika sånt kan man inte bara ta för givet eller bli sur över om det nu inte brukar vara så för andra där såklart. Tråkigt för dig att få detta avslutet för du behöver ju inte denna stressen när du ska få det bästa i livet. Hoppas med du kan hitta någon på jobbet som kan vara din referens om du inte tror chefen ger dig bra ord. 

  • Anonym (M)
    svansmamman skrev 2022-06-10 08:45:20 följande:

    Tack för din feedback! Jag tror att jag var otydlig med hela fika-delen. Jag bryr mig inte om att få fika, det jag saknade var mer ett ?lycka till med bebisen? eller någon form av uppmärksammande att jag jobbade min sista dag innan en lång ledighet. Speciellt när jag jobbat på arbetsplatsen i tio år och dessutom gjort allt jag kunnat av omtanke för kollegor och chef. 


    Jag meddelade chefen i fredags att hen får återkomma om hen avser bryta min semester, vilket hen inte alls bemötte. Jag är tämligen övertygad om att detta är något min chef gör för att vara besvärlig och att det inte finns grund för att bryta semestern, jag vill därför ha det svart på vitt från hen. 


    Tyvärr finns ingen högre chef att prata med, annars hade det varit ett alternativ. 


    Besvikelsen ligger nog mest i att jag verkligen gjort mitt yttersta för att vara min chef tillags, men trots det får jag mer skit på mitt bord. 


    Ok förstår dig mer nu. Kan ju tycka att de borde skramla något till bebisen sen i alla fall, det tillhör ju normalt hyfs. Speciellt när du jobbat där så länge också. Du vet bäst själv vad du mår bäst av i detta. Du vet med dig att du gjort ditt bästa och det ska vara gott nog. En del arbetsplatser och chefer är hemska faktiskt. Jag vet av egen erfarenhet. Lycka till med din bebis och var rädd om dig, stressa inte för mycket över detta bara utan gör det som känns bäst! 
  • Anonym (M)
    Anonym (Olika syn på saken) skrev 2022-06-10 17:23:01 följande:
    Men det ger man väl när bebisen är född, inte innan...
    Ja, jag skrev ju det också om du läser...
Svar på tråden Vad har jag för skyldigheter mot min chef?