Inlägg från: Kockobello |Visa alla inlägg
  • Kockobello

    Smala människor ?

    Klassar man någon som korkad för att den är smal är man inte särskilt vass själv.

    Lol

    Du vet att fetma är mindre vanligt bland högutbildade 

  • Kockobello
    chemist skrev 2022-06-21 17:32:39 följande:
    Vem har sagt att intelligens och utbildning hänger ihop ? 
    Jag brukar kalla det för inbillad när man lär sig att kopiera tankar och idéer i en skola. 
    Ja, det kan jag instämma med till viss del. Finns massa tramsutbildningar, som inte borde räknas, typ polis. Men bortse från det, hur många feta ingenjörer ser du? 
  • Kockobello

    Har man lite i skallen dricker man mer läsk och äter skräp. 

  • Kockobello

    Men sambon var blåst då, tills hon blev 50+ och fet.

    Lol 

  • Kockobello
    Embla twopointoh skrev 2022-06-21 17:46:24 följande:
    Men är högutbildade smala för att de är just högutbildade (eller intelligenta)? Korrelation är inte samma sak som kausalitet ...
    Nej exakt.
  • Kockobello

    Tror mer på intelligensen, lättare att se konsekvenser och långsiktighet.

  • Kockobello
    chemist skrev 2022-06-21 18:23:17 följande:

    Nu tror jag att de flesta smala här i tråden blev lite förnärmade - det är meningen. Hälsofreak som inte röker, äter och dricker gott för att njuta av livet är inte jättesmarta - varför ska man leva tråkigt och hälsosamt ? För att bli så gammal som möjligt ? Varför ska jag leva tråkigt för att bli jättegammal och fortsätta med att ha ännu tråkigare ? 
    Sedan kommer en annan aspekt in ........ hur man än planerar att komma över 85 år kan det kan komma en buss eller lastbil och köra över en - vad gjorde det för nytta att inte njuta av livet medans man faktiskt kan det. 
    Sedan menar jag inte att man ska bli ohälsosamt överviktig men 5-10 kilo extra kan man klara.   


    Alla tycker inte att läsk och pizzor är gott. Det är ingen uppoffring? 
  • Kockobello
    Tompa2022 skrev 2022-06-21 18:34:27 följande:
    Du trumfar ett korkat troll-inlägg med en ännu mera korkad kommentar.

    Dessutom driver du på den pågående fetmaepidemin som främst unga kvinnor drabbas av och som inom ett tjugotal år kommer att resultera i ett massutbrott av diabetes, varierande hjärt- och kärlsjukdomar och även vissa cancerformer.

    5-10 kilos övervikt är inte farligt i sig, men däremot är den inkörsporten till mer allvarlig fetma. Det är som att säga att en dos heroin i månaden kan man väl klara.

    Varför ska det vara så svårt att begripa att övervikt och en stillasittande livsstil är vår tids största mördare?

    Vi pratar inte om att tappa de sista 10 åren av ens liv, utan att förlora livskvalitet pga sjukdomar, ett konstant svettande, flåsande när man ska gå uppför en trappa eller att inte orka leka med barnen. Jag som på nära håll har sett flera människor i min absoluta närhet med övervikt drabbas av detta och till sist en tidig död vet vad jag talar om.
    + 1 på den 
  • Kockobello
    chemist skrev 2022-06-22 06:32:59 följande:
    Men det var väl inte helt sant - lite mage på en karl är väl inte sjukligt fet. 

    Vad jag försöker trigga med denna tråden är att smal idealet är påhittat av kvinnor, för jag ser i olika trådar "Jag tänder inte på min man för han har fått mage" "han tränar inte längre - så han är inte sexig" och dom smala modellernas ideal är ju påhittat av homosexuella män i tippen av kläd design kedjan och tjejer hänger på " Ja smalt är sexigt" - NEEEJ det gör ont med beniga personer. 
    "Men det ska vara rutor på magen" VA, hur kan en rutig mage vara sexig ?  Allvarligt - rutor betalar inte räkningar -däremot kostar de tusentals kronor om året att underhålla. 
    Jag ser det så här - mina svettdroppar och min energi som jag förbrukar kostar mina kunder 850 kr / tim. - varför ska jag betala för att träna för att bli sexig för kvinnor jag inte ens vill ha ?  
    Haha. Nej.
  • Kockobello

    Vad är det du vill med din trådstart? Bara gnöla lite allmänt om att det fortfarande inte finns tillräckligt med tjockisar i västvärlden? Det går inte att förstå vad poängen med trådstarten är.

Svar på tråden Smala människor ?