Inlägg från: Anonym (Hybris?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hybris?)

    Är hon för ung?

    Anonym (Draktränare) skrev 2022-06-28 17:30:44 följande:
    Visst. KD obsessar kring unga kvinnor men har oxå frågor gällande sin könsidentitet och sin sexuella läggning. I trådar nämner mannen han vänder sig till killar för avsugningar (ger och tar emot) men med dem begränsar han sig till sexuella aktiviteter. Vill dock inte vara tillsammans med män i ett riktigt förhållande.

    Om han till sist träffar en bra tjej, yngre, jämnårig eller äldre, vore det bra om han kunde vara öppen med sig. Med sin inställning till kvinnor. Tänk om en tjej/kvinna kunde hjälpa honom tänka i nya banor? ?Om det är en vänlig, förstående och empatisk sj Och om sin bisexualitet. I den senare vore det bra om KD talar om att han tänder på män med att det faktiskt är med en tjej/kvinna han vill ett förhållande inleds. med killarna handlar det mest deras manliga attribut.

    Inom moderna psykologin finns ett positivt utvecklingstänk. Om KD läser ditt inlägg (och våra andras) omvärderar han förhoppningsvis Glad 
    Som det heter är det förvisso "svårt att lära äldre hundar sitta". Men vem vet om KD beslutar sig för kicka igång en insiktsterapi där frågorna du nämner bearbetas grundligt. Med nya synvinklar på sitt skapas en bättre balans. Vad tänker du om mina synpunkter här?
    Du tror tydligen det är ok att prata om en annan person på detta vis. I inlägg efter inlägg....
    Leka psykolog och mässa för alla hur allt hänger ihop.
    Om och om igen....
    Fastställer hans  sexualitet, påstår att han träffar män för avsugningar osv. 
    Tror du på riktigt att ditt beteende är ok? 
    På riktigt? 
  • Anonym (Hybris?)
    Anonym (Draktränare) skrev 2022-07-01 01:33:03 följande:
    Näe. Så enkelt är inget. Inombords ifrågasätter jag en aning min medverkan i tråden gällande diskussionen om en tredje person. En intressant dialog med ett par debattörer ger perspektiv och som jag ikväll responderade i.
    Sorry om du upplevde någon "lekte psykolog" för det är nog aldrig med avsikt. Vem vet kanske har vi redan ett par ur skrået på forumet eller hur? Så bristen på den professionen kan vi nog lugnt hoppa över.
    Alla har sitt fack och med den sin unika tillförsel.

    En skribent levererade synpunkter på varför människor på forumet  skriver som dom gör om sin sexualitet. Som ett sätt att visa sig öppensinnade? Beskriva samkönade erfarenheter av den anledningen. Av ett socialt tryck?
    Fastställer inte någons sexuella läggning, utan tar in och respekterar människors val. Och vad de upprepat säger om dem.

    Uppfattar nog du överreagerar. Om du läste kvällens inlägg mer uppmärksamt gjorde jag en åtskillnad i vad som är möjligt/omöjligt att supporta i. Coachning kräver inte legitimation vilket däremot ett äkta terapiarbete gör. Vi/jag har lämnat råd och tips till KD av välmening.
    Fortfarande är ditt beteende knappast ok. Du skriver om en tredje person att han är bisexuell och mässar vidare hur han förhoppningsvis ska ta till sig din och andras "coachning". 
    Dessutom trådkapar du igen. Och byter spår på trådar så det tillslut blir din egen lilla arena. Värre än någon annan. 

  • Anonym (Hybris?)
    Anonym (Draktränare) skrev 2022-07-01 15:29:54 följande:
    En till här! Oxå jag har fått ett inlägg makulerat.
    Samma motivering. 
    Ändå var det faktiskt KD som började samtala off topic. 
    Vi kommenterade saken. 
    I mitt inlägg som blev delitat kunde jag i efterhand se att det var mitt mest förstående inför KD's problematik men oxå en undran om sättet att ta över trådar till att handla om sig själv. Märkligt värre!
    Det kändes faktiskt som "Hybris?"/"Prioritera" inte kunde hantera posterna - visad empati i kombo med kritik av annan skribents sätt att "ta över" en tråd" till att handla om sig själv.
    Anmälan till moderator hens sätt att reagera och agera?
    Ett anmält inlägg tas endast bort i de fall de strider mot forumets regler. Vem som helst kan anmäla vad som helst men om inlägget anses ok blir det kvar och anmälaren får ett meddelande om detta. 
Svar på tråden Är hon för ung?