Inlägg från: parnordqvist |Visa alla inlägg
  • parnordqvist

    Tankar kring Naked Attraktion!

    Ett av de första datingprogrammen i svensk tv var Vem tar vem? med Barbro Lill-Babs Svensson. Premiär våren 1990. Det har hänt en hel del sedan dess. Då stod den tilltänkte bakom en vägg och plötsligt fick de tu se varandra när väggen försvann. Nu går man pang på rödbetan, direkt till de nedre regionerna och gör första bedömningen där, utan någon som helst maskering. Man vet ju lite om personen ovan eller nedan könet, i alla fall inte rent utseendemässigt. Det är som ett lotteri. Gillar man könet kanske man inte gillar ansiktet eller någon annan del av kroppen. Programmet är på gränsen till obscent, eller hur jag ska uttrycka det. Blev det ingen större folkstorm kring det, typ som när Robinson började 1997?

  • parnordqvist
    Anonym (tjej) skrev 2022-07-19 10:17:14 följande:
    Det verkar nu som den svenska versionen av programmet stryks från tablån efter ihärdig kritik... Läger av "gilla" och "ogilla" har bildats och "ogilla-anhängarna" vinner matchen.

    Personligen hoppades jag människans nakenhet kunde komma betraktas som något mer naturligt men visst stöter den på enorma hinder i ett urvalssammanhang. 

    www.hant.se/noje/nu-forsvinner-naked-attraction-efter-tittarnas-kritik-8613979
    Programmet plockas ur tablån eftersom det är slut för säsongen. Man har inte bestämt om det blir en till säsong eller inte. Det här har inget med kritiken att göra. En typisk Hänt Extra-vinkling för att locka till läsning.
Svar på tråden Tankar kring Naked Attraktion!