Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Namn på manliga könsorganet

    Det finns ju en uppsjö slangord för kuken, men de är inte särskilt roliga eller fina tycker jag. Jag undrar om någon har förslag på ett finare ord.

  • Svar på tråden Namn på manliga könsorganet
  • Anonym (TS)

    Kuk och även fitta (och många andra ord för dessa organ) används, precis som skrivits ovan, ibland i nedsättande ordalag. Jag har svårt att tänka bort den aspekten. I en lång tidigare relation hade vi andra ord för min kuk och hennes fitta, men de vill jag inte använda i nya relationer. En kvinna jag nyligen träffat frågade just om ord för min kuk och jag visste inte vad jag skulle svara.

    Signaturen Storvulva här ovan har ett namn som jag gillar skarpt.

  • Anonym (TS)
    Anonym (Storvulva) skrev 2022-06-23 12:04:55 följande:
    Hahah vilket?  
    Jag skulle gärna kalla min kvinnas underliv för Storvulva, om hon faktiskt hade en stor vulva. Jag gillar ju det. Det skulle kännas fel att använda Storvulva för att beskriva underlivet hos en kvinna med normalstort eller litet underliv.
  • Anonym (TS)
    Anonym (Ludvig) skrev 2022-06-23 16:35:16 följande:
    Jag har hört för mycket "kukjävel" och "jävla fitta" + motsvarande engelska/amerikanska uttryck på samma tema för att kunna känna att jag "äger" ordet. Det är för många som redan lagt beslag på orden och förstört dom. Då väljer jag att istället använda andra ord som inte känns så negativt laddade. Hellre då att du får tycka att jag är töntig. (Töntig är väl förresten ett väldigt ospecifikt och nedsättande ord som egentligen saknar en tydlig betydelse.) Flört
    Håller med.
  • Anonym (TS)
    Anonym (Peter Niklas) skrev 2022-06-24 07:40:10 följande:

    Fröjdepinne

    I USA säger man Johnson


    Fröjdepinne låter i alla fall trevligt.
Svar på tråden Namn på manliga könsorganet