Inlägg från: Tinykangaroo |Visa alla inlägg
  • Tinykangaroo

    Ta med eller lämna bebis hemma?

    Hej familjeliv!

    Min kära mamma, som bor i USA, gick nyligen bort. Jag behöver åka dit om ett par dagar för att ordna med begravning, tömma hennes boende och sånt.

    Till saken hör att jag har en liten tjej på 11 månader här hemma. Jag har lite separationsångest och vill helst inte lämna henne, men att köa med henne för provisoriskt pass, ta med henne på en 16h lång flygning enkel resa och släpa med henne på lägenhetssanering etc känns inte heller som ett alternativ.

    Jag kommer vara borta totalt 5 dagar. Dotterns pappa, som är en toppenpappa, kan dessvärre inte följa med. Om dottern stannar hemma så kommer hon vara med honom.

    Min fråga är nu, hur hade ni tänkt och gjort om ni var i min situation? Lämnat dottern hemma eller tagit med henne?

  • Svar på tråden Ta med eller lämna bebis hemma?
  • Tinykangaroo

    Tack för alla kloka svar, det uppskattas Hjärta

    Jag inser att jag fått det att låta som att min fråga helt baserade sig på mig och min separationsångest, det var inte alls meningen. Jag är mest orolig för att lilltjejen ska känna sig övergiven om jag helt plötsligt försvinner iväg.

    Men med det sagt så tycker jag mig ändå ha fått svar, det skulle så klart vara en enorm ansträngning för dottern att göra en så intensiv resa. Jag borde kanske ha kommit till den insikten på egen hand, men allt är lite upp och ner just nu.

Svar på tråden Ta med eller lämna bebis hemma?