Inlägg från: 2020bebis |Visa alla inlägg
  • 2020bebis

    Jag fick fast gubbe på clearblue igår så ÄL igår eller idag... Vi har haft sex 5 dgr i rad så hoppas pricka! {#emotions_dlg.flower} vi fortsätter ikväll! 

    Men nu till det konstiga, detta är andra försöket och andra ggn jag nu vid ägglossning får vad jag tror är urinvägsinfektion?! Är det ngn annan som får såna symtom vid ÄL? Fick antibiotika via nätdoktor förra ÄL men undrar nu om det är ngt konstigt tecken på ägglossning som kan visa sig som urinvägsinfektionliknande symtom???

  • 2020bebis
    Pörny skrev 2022-07-21 10:59:49 följande:

    Nu börjar jag äntligen få lite äl känningar och är hemma från resa så kan attackera maken. äl söndag enligt app så jag hoppas hans spermier också förstår att dom ska göra mig gravid :) 


    Härligt! Lycka till {#emotions_dlg.flower}
  • 2020bebis
    H0nd3ndär skrev 2022-07-19 10:53:42 följande:

    Här är äl-känningarna starkare idag. Men hoppas ändå inte att äl-testerna sticker redan idag. Är på cd11 och de får gärna vänta 1-2 dagar till minst så att slemhinnan hinns byggas upp ordentligt innan.


    Hur har det gått? {#emotions_dlg.flower}
  • 2020bebis
    Pörny skrev 2022-07-23 09:51:02 följande:

    Jag har en fundering, ni som har äl känningar som äggviteflytning, hur länge brukar de hålla i sig? Och har ägget släppt när äggvitan är borta? 


    jag ska enligt min app ha ägglossning imorgon. I torsdags fick jag äggviteflytningar som höll i sig till fredag förmiddag. har då ägget släppt tidigare än planerat? Idag vet jag inte vad jag har för flytningar då makens Snigelslem märks mest. någon som har koll? 


    Jag fick sån flytning typ 3-4 dgr före ÄL!
  • 2020bebis

    Sååååå lång väntan nu! En vecka sen ÄL och nu kommer dagarna gå långsammare än långsammast.. tänkte testa på onsdag eller torsdag Tungan ute

  • 2020bebis
    Sjuttonmånader skrev 2022-07-24 16:03:07 följande:

    Hej! Here we go again. Det är nu ett år sedan jag slutade med preventivmedel. Ett års aktivt försökande.. Blä vad man är trött på att det inte funkar.. Har fått tid i september till privat gyn, är livrädd :'(

    Hade ägglossning 19e (enligt cb äl teststickor) och bim 1a och inatt vaknade jag igen av att det kändes som att jag fick en sammandragning (har två barn sedan tidigare). Det gjorde inte ont, bara som att livmodersmuskeln "krampade till" = "sammandragningsliknande". Det har troligtvis inte med graviditet att göra eftersom jag känt exakt detta fler gånger tidigare under detta året typ en vecka innan bim, men vad sjutton kan det vara?


    Hej! Vi har bim samtidigt Glad håller verkligen tummarna för er nu!!! {#emotions_dlg.flower}

     Känner inte igen som en sammandragning men förra cykeln hade jag som rätt kraftig mensvärk från en vecka efter ÄL o i ett par dagar... man hade ju velat ha en kamera där inne för att se och förstå allt som händer Tungan ute
  • 2020bebis
    Pörny skrev 2022-07-24 20:48:09 följande:
    Går alltid så långsamt sista dagarna tills man kan testa :) några symtom? 
    Haha ja verkligen! Inga symtom alls. Förra månaden fick jag som mensvärk typ vid denna tiden i ett par dagar, men inte fått det denna gången. Jag var ju inte gravid förra månaden så kan ju hoppas att det är ett gott tecken denna gång Glad
Svar på tråden BIM AUG 22