Inlägg från: Norrländskan123 |Visa alla inlägg
  • Norrländskan123

    Utslag som inte lägger sig

    Min dotter fick i måndags helt plötsligt utslag på kroppen, bröstkorg, armveck, benveck, och insida lår, mage, rygg. det spridet sig forfarande och nu Är det över hela kroppen. Mest i arm och benveck. Några enstaka prickar i ansiktet och runt munnen. googlar man på atopiskt eksem ser det ut Så. ungen ser förjävlig ut i eksemen. Var på hälsocentral igår och vi rekommenderades skippa mjölkprotein, ägg, fisk och nötter. Hon fick antihistami. för varje dag sprider det sig. Är nästan Eldsrött i färgerna och både prickar och stora områden med eksem.  Har det inte blivit bättre tills fredag så ska vi kontakta vården igen. Hon verkar inte besvärad av att det kliar men sover oroligt och har inget tålamod och får raseriutbrott över minsta lilla och ska vara nära.

    prickarna är upphöjda och det ser ut som dom är vätskefyllda. vissa har börjat skrumpna ihop sig. Hon är knappt två år och aldrig haft något liknande innan och inga allergier.

  • Norrländskan123

    igår började min dotters eksem skrumpna och det har slutat sprida sig. så vi är på rätt väg. Vi har skippat mjölkprotei, ägg, fisk och nötter hela veckan och ska fortsätta med det tills utslagen är helt borta. Sen får vi introducer försiktigt en sak åt gången Så får vi se om hon reagerar.

Svar på tråden Utslag som inte lägger sig