Inlägg från: anonymfamilj |Visa alla inlägg
  • anonymfamilj

    Ska man flytta från Stockholm till Karlstad?

    Hej hej ????

    Det är så här att vi funderar på att flytta från Stockholm. Det är helt enkelt inte värt att bo här för oss längre då vi betalar över 15 000kr för en nyproduktion. Det tär på vår kvalitet i livet, vi har typ aldrig råd med något och hur kul är det att säga till vår äldsta dotter hela tiden.

    Vi trivs faktiskt väldigt bra i Stockholm men bostadsmarknaden är ett jävla skit, jag är generellt besviken på Sverige som samhälle när det kommer till detta men det hör inte hit.

    Jag har kollat på hemnet och det är helt sjukt hur mycket mer man får för pengarna jämntfört med Stockholm i Karlstad.

    Egentligen vet jag inget om Karlstad så jag ska vara ärlig med att det är bostadspriserna som lockar, vi har dock släkt där. Min tjej gillar också hockey och tydligen ska allt man behöver finnas där. Typ Ica, filmstaden osv.

    Jag vet inte heller hur det funkar med bolån - jag menar vi kommer flytta till en stad där vi inte har jobb i så fall.

    Min tjej är utbildad förskollärare som har fast jobb idag men är just nu gravid och sjukskriven. jag är en vanlig knegare har mer än ett jobb till och med men inget fast. Är dock utbildad barnskötare för att jag var tvungen att ha säker inkomst 6 månader fram när vi flyttade till den här dyra lägenheten.

    vi kommer nog behöva spara pengar 1-2 år, för att förtydliga så kommer jag behöva jobba extra väldigt mycket på mitt andra jobb.

    Vi består av 2 vuxna, 1 dotter som är 7, 1 dotter som är 2 och en barn på väg som könet är okänt på.

    Hoppas inte jag skriver för luddigt, skriver direkt på telefonen.
  • Svar på tråden Ska man flytta från Stockholm till Karlstad?
Svar på tråden Ska man flytta från Stockholm till Karlstad?