Inlägg från: H0nd3ndär |Visa alla inlägg
  • H0nd3ndär

    BF APRIL 2023

    Plussade idag med bf 13 april. Hoppas fröet stannar! Går allt vägen blir detta vårt 4e och sista barn {#emotions_dlg.flower}

  • H0nd3ndär
    2020bebis skrev 2022-07-31 13:57:01 följande:

    Är det möjligt att redan känna av trötthet?! Tränar ganska mycket och har tävlat två gånger sedan plusset i förra veckan, känner stor skillnad i ork?! Högre puls tidigare osv... Eller är det inbillning?Tungan ute


    Tror inte det är inbillning. Mitt första symtom äl+8 vart att jag fick lägga mig ner 2 ggr när vi storstädade för att jag höll på att gå i backen. Det vart de som fick mig att misstänka att det kanske gått vägen denna gång.
  • H0nd3ndär

    Tycker inte oron för var barn minskar. Detta är min 4e graviditet och förhoppningsvis 4e barn. Lika orolig denna gång som med de andra 3.

    4+2 här och illamåendet börjar så sakta knacka på dörren. Förra graviditeten kräktes jag fram till förlossningen men utan att ha hypernemises. Hoppas jag slipper det denna gång. I övrigt trött och initativlös. Det sista är för mig ett säkert gravtecken.

    Kommer försöka hålla graviditeten hemlig så länge det går, även för barnen här hemma. Jobber vet jag inte när jag ska berätta för. Är föräldraledig med barn nr 3 och beräknas åter på jobbet i februari. Då är jag i v30 ungefär. Så innan dess iaf.

  • H0nd3ndär
    Bruno97 skrev 2022-08-08 10:15:55 följande:

    Varför är det så svårt att veta hur man ska berätta de för sina föräldrar? De vet ju inte om att vi har försökt samt att min far har lite svårt för min sambo samt att jag och min sambo har haft de lite upp o ner tidigare. Hur ska man veta hur de tänker när de får veta? Kommer de bli besvikna eller kommer de bli glada. De är ju ändå mina föräldrar och känns som deras åsikt är otroligt viktigt för mig.


    Det är svårt med ens föräldrar. Min mor kommer säga rakt ut att hon tycker vi ska göra abort. Hon har enda sedan 3an föddes propagerat för att det räcker nu samt försökt få mig att lova att det inte blir fler. Hon tycker vi är för gamla (jag fyller 38 i höst) samt att det räcker mer än nog med 3. MEN hon har inte med att göra hur många barn vi väljer att skaffa. Kommer iom läget låta henne få veta så sent som möjligt och kommer nog låta henne lista ut själv. Detta barn är planerat och mycket välkommet. Min mor är toppen i övrigt kan tilläggas och när barnet väl är ute kommer de alla ggr få en fin relation.
  • H0nd3ndär

    Är det fler än jag som är sjukt svullen om magen främst eftermiddagar/kvällar? Ser ut som jag är i 5e/6e månaden redan ibland och då är jag bara 4+6 Spöke bf 13 april

    4e barnet, yngsta född förra sommaren och rätt tunn i övrigt lär väl spela en del roll. Men seriöst, hur ska man lyckas hålla detta hemligt ett tag till??!

  • H0nd3ndär

    Skönt att inte vara ensam om att va svullen.

    Mensvärk har jag knappt haft sedan äl +4-5 någonting.

    Svullen, trött, lätt illamående av och till, svartnar/ser stjärnor snabbt när jag står upp utan att röra på mig. Mycket ytliga och obehagliga drömmar. Det är väl i princip det. Ömmande bröst brukar först komma ganska sent för mig om alls.

    Väldigt tacksam att kränkningarna ännu inte börjat här. Förra graviditeten kräktes jag genom hela och sista gången bara ett par dagar innan lilla sattes igång. Jobbigt för er som redan kräks. Får hoppas det går över snabbt!

    Hur tidigt ringde ni andra mvc? Jag har ännu inte ringt och funderar på om det kan vänta ett par veckor till. Kommer få göra nipt gratis i regionen jag bor iom min ålder (37) och i samband med det görs även ett vul. Men i övrigt känner jag inte att det är någon brådska så länge jag inte behöver något för illamåendet.

  • H0nd3ndär

    Saknade fb-grupp så startade en. Bf april 2023. Gruppen är dold och planeras vara det genom hela graviditeten och även när våra bebisar tittat ut. Antal tänker jag får bestämmas längre fram.

    Kontakta mig via pm med uppgifter för inbjudan. Gissar att det är mailen till ert fb-konto jag behöver så skickar jag en inbjudan. Skrattande

  • H0nd3ndär
    Elliot1 skrev 2022-08-19 14:25:52 följande:

    Vad kul! Jag kommer gå med :) 


    Har tänkt mycket på det men då jag tyvärr inte har möjlighet att vara admin (tidsbrist) så har jag hoppats på att någon annan skulle ta initiativ ;) 


    Bara skicka mig din mail kopplad till fb så bjuder jag in Glad

    Jag har också hoppats på att någon annan skulle starta. Är egentligen admin i andra grupper så det räcker. Men nu fick det ändå bli så. Är föräldraledig med min 1-åring och skulle ha gått tillbaka till jobbet 2 mån före bf. Nu blir det nog istället att jag fortsätter föräldraledigheten.
  • H0nd3ndär

    Smurfen1990: illamåendet börjar bli riktigt otrevligt här med. Är i v 6+0. Illamående 24/7. Har lergigan kvar från förra graviditeten då illamåendet höll i sig fram tills jag blev igångsatt. Men har inte ens ringt mvc än så känner att jag får avvakta tills efter första kontakten med dem.

  • H0nd3ndär
    Hoppas 2012 skrev 2022-08-23 22:08:44 följande:
    Önskar också gå med som jag skrev tidigt :)
    varit frånvarande pga brand i vårt hus och evqkuering
    vad behöver du fö att bjuda in?
    Usch otäckt! Hoppas allt har gått förhålladevis bra och ingen är skadad!

    Jag behöver mailen som är kopplad till din fb för att bjuda in :)
  • H0nd3ndär
    sbina86 skrev 2022-08-24 17:12:56 följande:

    Skulle gärna oxå vilja vara med i er fb grupp :)


    Skicka mig din email (helst via meddelandefuntionen här inne) som är kopplad till fb så bjuder jag in :)
  • H0nd3ndär
    Turturduvanm skrev 2022-08-25 16:36:51 följande:

    Jag vill också gärna vara med i fb gruppen ????


    Det är bara att skicka din fb-mail till mig via meddelandefunktionen här inne så bjuder jag in Glad
  • H0nd3ndär

    Det är till mig man skickar ett meddelande till om man vill gå med i fb-gruppen för bf april 2023. Det jag behöver är mailen kopplad till fb för att kunna skicka en inbjudan Glad Jag är inne flera ggr om dagen här inne på fl och kollar meddelande.

    Dock ser jag inte varför inte både fb-grupp och denna tråden skulle kunna vara aktiva samtidigt. {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden BF APRIL 2023