Inlägg från: smurfen1990 |Visa alla inlägg
  • smurfen1990

    BF APRIL 2023

    Grattis till alla och så roligt med en tråd. 
    Plussade förra veckan och enligt appen är BF 2023-04-05. Andra barnet och dottern är född 2015. Känns som de va så längesedan sist så har typ glömt allt om hur det är att vara gravid.

  • smurfen1990
    Elliot1 skrev 2022-08-02 10:34:23 följande:

    Hej hej! 


    Grattis till alla plus :) April känns som en väldigt härlig månad att få barn i! 


    Jag hoppar gärna in i tråden, plussade för en vecka sen och har enligt min sista mens BF 2023-04-05. Det är vårt andra barn och det tog sig på sjunde försöket. Har ett missfall i bagaget innan vi fick vårt första barn. 

    Jag är utomlands just nu så har inte ringt barnmorska etc ännu, gör det när vi kommer hem. 


    Har väldigt sparsamt med symtom, bröstvårtorna svider men annars mår jag prima. Lite molvärk som kommer framförallt på kvällar :) 

    Jag läste högre upp i tråden om en Facebook-grupp, jag är gärna med i en sån men kan vänta ett litet tag till. I min grupp från när jag väntade mitt första barn år 2018 så satte vi en gräns på ett visst antal medlemmar, det gjorde att gruppen blev mindre och mer personlig. Det tyckte jag var väldigt trevligt :) Den lever dessutom än! Så jag är gärna med i en mindre grupp igen! 


    Tycker också det hade varit toppen med en Facebook-grupp, men något mindre och personlig. Vi hade det när dottern föddes 2015 och den är fortfarande kvar. Kommer ihåg när det närmade sig BF och alla uppdaterade varandra från förlossning, BB och första tiden. Så himla mysigt. ????
  • smurfen1990

    Mina symtomet är lätt illamående, ömma bröstvårtor, lite molande värk i magen dock mest på höger sida. 
    Tycker det är så svårt att veta när man ska berätta. Dotter på 7 år har längtat efter ett syskon i många år så vi vill att hon ska vara den första som får veta, men berättar man för en 7 åring så lär ju alla andra få veta det också. Drömmer


    Ni som har äldre barn hur har ni gjort? 

  • smurfen1990

    Också väldigt svullen så ser ut som jag är höggravid. Illamående och lite ont i magen och så är jag så trött.


    Vi berättade för dottern på 7 år (hon överhörde när jag och mannen pratade och la ihop 1+1) och hon är överlycklig. Nu är jag livrädd att det inte ska gå vägen eftersom hon vet och att hon är överlycklig över att få ett syskon. 

  • smurfen1990

    Så bra med fb-grupp. 


    Är det någon annan som också har illamående från helvete? Kan inte äta utan att bli illamående och äter jag inget så blir illamåendet värre. Äter redan prostafen men det hjälper inte alls. Är i vecka 7+1 

Svar på tråden BF APRIL 2023