Inlägg från: FrkOlsson |Visa alla inlägg
  • FrkOlsson

    BF APRIL 2023

    H0nd3ndär skrev 2022-07-31 12:19:13 följande:

    Plussade idag med bf 13 april. Hoppas fröet stannar! Går allt vägen blir detta vårt 4e och sista barn {#emotions_dlg.flower}


    Exakt samma här! Grattis till oss och alla andra!! 
    Jag har en dotter sedan innan, född -14. Det här är fjärde graviditeten men nuvarande partner, de första tre har slutat i missfall. Jag behöver nog inte säga att vi är oroliga?. Men jag ska verkligen försöka njuta denna gång. Är det nåt vi lärt oss är det att vissa saker styr man helt enkelt inte över. Man gör det man kan för att fostret ska ha de bästa förutsättningarna och resten sköter kroppen. Men vi håller förstås alla tummar och tår så hårt det bara går!!
  • FrkOlsson

    Hej på er! 


    Hade verkligen lovat mig själv att inte noja och vara orolig denna gång men det är så svårt. 
    Har två tidigare MF i v 5 och ett MA i v 6. 


    Är i v 5 nu och idag på eftermiddagen började det småhugga jättemycket, även ilningar och molvärk och det håller på än. Precis så har det varit tidigare så nu är jag ju skiträdd. Ena sekunden är jag lugn och tänker att det blir som det blir och nästa sekund håller jag på att krypa ur skinnet. 


    Kan det gå vägen den här gången trots detta eller är det lika bra att ställa in sig på det värsta? Vad säger er magkänsla och vad har ni för erfarenheter?

  • FrkOlsson
    Eveven skrev 2022-08-06 23:16:22 följande:

    FrkOlsson.
    Tänk att detta kommer gå vägen! Tro på det tills motsatsen är bevisad! Hjärta

    De enda erfarenheterna jag har kring MF i vecka 6 är att molvärk som för mig är en sak, det är att man är gravid och känner en massa olika saker, stick, pirr, hugg, snurr och ibland nästan lite dålig i magen känsla och mensväk är en HELT annan. Jag fick den dagen jag fick MF, mensvärk. 
    Olika för alla. 


    Tack så mycket! Ska verkligen försöka göra som du säger! Vill så gärna att det ska gå vägen denna gång! 
  • FrkOlsson
    Jojjans skrev 2022-08-09 07:23:13 följande:

    Trots massor av symptom så verkar allt gå
    åt helvete för oss även denna gång.

    jag har hela tiden tyckt att mina streck på testen är i svagaste laget men lugnat mig med att dom ju ändå ökat. Nu tog jag ett test igen, är på äl+17, och det har börjat minska igen. Alltså det är lika svagt som äl+11 (äl+14 var betydligt starkare). Tog svå test för säkerhets skull men båda är väldigt svaga, så nu inväntar jag ett missfall. 


    Jag beklagar verkligen men håller också tummarna för att det ändå går vägen! Hoppas verkligen att det går bra!
  • FrkOlsson
    Jojjans skrev 2022-08-10 07:48:06 följande:

    Nu på morgonen fick jag rosa på pappret så gissar att blödningen kommer igång under dagen. 


    Tack för alla tröstande ord och all pepp. Jag verkar iallafall ha lätt att bli gravid fortfarande? lycka till i era graviditeter! 


    Beklagar verkligen!!! Usch vet precis hur jädra ledsen man blir! All lycka till er i framtiden!
  • FrkOlsson
    L0uis3 skrev 2022-08-10 09:01:05 följande:

    Plötsligt försvann de ömma brösten, digitalt test slog dock om till +3 idag. Men testet känns inte till någon tröst när symtomen försvann.... 
    Så nojig att detta inte ska gå vägen 


    Är också jätteorolig när symptomen kommer och går. Ena dagen är man orolig för att magvärken ska vara ett begynnande missfall och nästa dag är man orolig för att man inte har värk för det hade ju kunnat vara växtvärk som avstannat. Man känner efter i hela kroppen hela tiden! Försök tänka positivt då testet slog om, ikväll kanske brösten ömmar ?som de ska? igen!
  • FrkOlsson

    Mycket rosa på papperet nu på em. Blir så himla ledsen för jag vill det här så gärna men nu känns det som att det är lika bra att ställa in sig på MF nr 4 i raden. Känner mig både arg och ledsen men samtidigt alldeles jäkla tom. 

  • FrkOlsson
    Bruno97 skrev 2022-08-13 11:52:34 följande:

    Ni som har haft mf hur länge pågick det? En dag, flera dagar, veckor, månader? Och var de alltid lika mycket blödning?


    För mig har det alla gånger bara kommit lite rosa på papperet sen avstannat och den börjat och sen har mensen kommit efter kanske 1-2 veckor förutom med mitt MA. 


    Samma sak denna gång, ska in på ultraljud på tisdag och se om det finns nåt där. Mycket tveksam då alla symptom försvunnit förutom jätteömma bröst. 


    Men jag har aldrig fått jätteont eller blött.

    Hur går det för dig Bruno97 och för dig Fia92?

  • FrkOlsson
    Bruno97 skrev 2022-08-14 22:39:54 följande:
    11/8 Första Dagen: lite
    12/8 andra dagen: mellan som de vore mens
    13/8 tredje dagen: lite
    14/8 fjärde dagen: lite

    sover mer nu än innan + vaknar inte på natten av att jag behöver äta eller kissa.
    inte lika hungrig.
    inte lika ont i magen längre så nu kan jag sova på alla sätt och vis. Så alla symtom jag haft finns ej kvar.
    men man såg ingenting på ultraljudet så bm vet ej vad som har hänt eller om fostret redan hade försvunnit. Det blir och kommer alltid vara en gåta för oss.

    jag hoppas de visar något på mitt blodprov för att kunna veta vad som hänt.

    du får gärna uppdatera oss hur det går på tisdag om du vill och orkar.

    Hur lång tid tar det att få svar på blodproverna? Barnmorskan sa till mig idag också att om VUL inte visade nåt alls skulle det behövas blodprov för att se om graviditeten hade hamnat nån annanstans typ. 


    Jag tror att det gick ganska bra idag. Det är ju så himla tidigt men den lilla konstiga ?korven? hon kunde se var i storlek med vad det borde vara och den såg ut att ?pulsera?. Hade det funnits nåt som ?dött? tidigare skulle hon inte ha kunnat se nåt alls så det känns väl som ett positivt besked. 


    Ska på ett nytt VUL 30/8 och förhoppningsvis få se ett litet hjärta slå. Känns som två år och inte två veckor. 

  • FrkOlsson
    Fia92 skrev 2022-08-17 14:41:21 följande:

    Här kommer en uppdatering från oss! Var idag på VUL och fick se ett tickande hjärtat. Var några dagar längre gången än jag trodde och i nuläget är BF 1/4 men det lär ju ändras vid KUB eller RUL. Hon hittade ingen förklaring till varför jag har haft så ont i magen, eventuellt kan det vara att jag snittades med första barnet. 

    Nu är det bara många låååånga veckor kvar till KUB. 


    Men va roligt att höra! Vilken upplevelse. Förstår precis att det känns som lång tid, dagarna verkligen släpar sig fram! Hoppas detta innebär att du kan slappna av och njuta lite ett tag i alla fall {#emotions_dlg.flower}
  • FrkOlsson
    Cashmere skrev 2022-08-17 13:39:35 följande:

    Hej alla,

    Hoppar in i tråden som ny användare och vill följas åt under graviditeten. Är gravid för första gången med BF 25 april 2023.

    Jag är inte insatt i vad som menas med att vissa här har uppmätt 1, 2 och 3+ på CB. Vad är det för test? Själv har jag använt ?vanliga? graviditetstest och fått svagare linjer.


    Hej och grattis! 


    Jag antar att CB står för Clearblue, alltså ett märke på bl a gravtester. Siffrorna är vilken vecka testet visar att man är i, det är alltså digitala test och inte pappersremsor som jag tror att du menar att du använt. 


    Hoppas det hjälpte!

Svar på tråden BF APRIL 2023