Inlägg från: Anonym (röda naglar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (röda naglar)

    Hur ser ert sexliv ut?

    Senaste gången hade jag varit ute, min man skickade sms att något ska hända när jag kommer hem. Han säger till mig att gå in i badrummet och välja en klädsel av det han har lagt fram och sedan komma ut med ögonbindel på.

    Jag tar på mig ett harness med kedjor, en krage och hand/fotbojor i läder med karbinhakar och högklackade skor.

    Han leder mig in i sovrummet och jag ser ingenting, men jag känner att han har lagt något mjukt och ett PVC-lakan över den låga byrå där vi har våra leksaker. Han böjer mig fram över den och kopplar fast mina bojor.

    Sen får jag välja en siffra, och får rejält med smisk med den sak jag valt medan jag suger honom. Det är svårt att hålla upp huvudet tillräckligt med kragen och jag balanserar på tåspetsarna. Han fingrar mig tills jag är sjöblöt och frustrerad, sätter på mig nipple clamps med kedja mellan som tynger ner mina bröst och gungar fram och tillbaka som en delikat smärta medan han tar mig ordentligt bakifrån tills han kommer. Han tar loss mig, lägger mig på sängen och börjar fingra mig medan han nyper /suger mina bröst och låter mig ta på mig själv. Jag kommer explosivt, ser regnbågar och stjärnor på insidan av mina ögonlock.

    Sen kommer rummet tillbaka och vi är vanliga kladdiga för varma människor som ler och säger tack till varandra.

  • Anonym (röda naglar)
    Anonym (HH) skrev 2022-07-30 22:08:13 följande:
    Helt galet fantastiskt, du beskriver något som jag inte ens drömmer om. Jag skulle älska att göra det ni gjorde.

    Hur har ni gjort för att komma hit? 
    Vi råkade vara mycket samspelta och vi har haft många år på oss.

    Genom att vara tydlig har jag fått honom att släppa fram det dominanta och några fetischer över tid. Vissa saker/visuella syner får honom att komma nästan omedelbart och efter hand har vi köpt saker som vi tycker om.

    Jag blir hög av balanserad smärta. Han byter givetvis metod om jag ger tecken på att det han gör inte funkar så han är inte sadist, utan mer fascinerad av det visuella med bondage och min upphetsning. Han är också väldigt bra med rep. 

    Jag kommer alltid att berätta vad jag vill/tänker på. Om mannen lyssnar och vågar testa saker kan vi uppleva mycket.
Svar på tråden Hur ser ert sexliv ut?