• Mamma1106

    Hur ser ert sexliv ut?

    Jag och min man har varit ett par i snart 7 år. Jag kan inte få nog av att ha sex med honom.  Skulle vilja varje dag men småbarnsliv och sånt sätter lite hinder för det. Men brukar bli med 2-3 dagar mellan gångerna,  ibland varje dag till min lycka.
    Mensen är alltid skitjobbig,  5 dagars uppehåll (blöder mycket annars hade jag kunnat köra på då med) men han brukar få en avsugning under den perioden iaf.

    Men det senaste året har vi börjat experimentera lite mer. Så vi kör ibland analt vid mens. Sen har vi även börjat med butplug, det är superskönt och vi använder det båda två. Har även börjat ge honom prostatamassage när jag suger av honom eller rider honom.  Så skulle säga att vårat sexliv bara blir bättre och bättre. Det enda jag saknar är att få mer oralsex.  Men han tycker inte om att ge det så mycket, men när han väl får feeling och går ner på mig så njuter jag för fullt och kan fantisera om det när jag har mina egna mysstunder.

    Jag hoppas att vi alltid kommer ha ett sånt bra sexliv.  Har haft andra relationer som inte varit så här. Men vi har båda ån lust till varann så det är den stora skillnaden.

Svar på tråden Hur ser ert sexliv ut?