Inlägg från: Anonym (Sex i över 30 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sex i över 30 år)

    Hur ser ert sexliv ut?

    Har varit gift i ca 20 år, och i äktenskapet handlade väldigt mycket om min exmans lust. Han ville ligga ungefär varannan dag, och tjatade tills han fick sin vilja igenom. Jag gillar sex, är intresserad av det, och fick alltid orgasm av penetration. Men jag hann liksom aldrig få lust själv, hela sexlivet drevs av hans lust.
    Dessutom hade vi mycket problem under barnåren med att han inte städade, diskade utan tolererade och skapade väldigt mycket stök i hemmet. Varje gång jag gick in genom dörren fick jag börja städa.
    Utöver det blev jag extremt trött kvällstid genom att diska, städa, natta jämt, och han kvällspigg. Jag hade gärna haft morgonsex, men då ville han sova ut, och sedan var ju barnen pigga.
    Jag kände att jag inte kunde krama honom eller pussa på honom utan att det skulle leda till sex
    Allt som allt skulle jag säga att bristen på samhörighet och lyhördhet blev vårt fall. Med vardagsproblem kom problem med sexlivet.
    Skilsmässa
    Ny partner sedan 14 år, och nu är sexlivet på topp. Äntligen har jag någon som jag kan ha fysisk närhet med, utan att varje kram och smekning blir tjat om sängen. Snarare är de försiktiga förspel.
    Har aldrig någonsin varit så fylld av lust som nu, och vi kan utan problem ha sex dagligen, men också vara helt utan sex en vecka. Pressen är borta.
    Dessutom har min nuvarande och jag samma städnivå. Vi har det snyggt och städat hemma, ingen stökar till. Att komma hem är numera en vila!
    Vi pratar om sex, läser om sex, lyssnar på ljudböcker om sex. Sex är roligt och kul, om man har det som vi.

    Min bästa vän beskriver dock det du skriver i TS. Hennes man driver sexet hela tiden, vill testa nya ställningar och platser. Hon hinner liksom aldrig fram med sin lust. Efter över 30 år, börjar hon bli lite trött....

Svar på tråden Hur ser ert sexliv ut?