Inlägg från: Anonym (Uselt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uselt)

    Hur ser ert sexliv ut?

    Har nog ett av de sämsta sexliven. 
    Är i 30-års åldern, gift sedan ca 15 år tillbaka. 

    I mitt sexliv är det endast jag som tar initiativ, vilket är komiskt då jag absolut inte har ett intresse av att ha sex (med honom). Men jag fortsätter att ta initiativ som ett bevis på att jag älskar honom och för att inget ska hända förhållandet, som bortsett från sexlivet är underbart. 

    Vårt sexliv saknar såväl förspel som samspel. Jag suger ofta hans kuk, något jag egentligen tycker är vidrigt för det är hår precis överallt på den och han sköter sin hygien sådär. Jag själv är helvaxad och duschar dagligen men har aldrig fått oralsex. Jag kan även runda av honom men samma sak, han har aldrig satt fingrarna mellan mina ben. 

    Själva sexet går snabbt, ett par minuter innan han kommer och allt är klart, han vill bara ha två ställningar så mycket variation blir det inte. Att bli våt innan ligger helt och håller på mig själv vilket kan bli stressande om han har bråttom in. 

    Har accepterat hur det är, uselt sex ett par gånger i veckan är bara en minimal del av ett annars helt perfekt förhållande. Har försökt prata om det men ingen skillnad sker, så bryr mig inte längre. 

Svar på tråden Hur ser ert sexliv ut?