Inlägg från: Anonym (Bengt-Åke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bengt-Åke)

    Hur ser ert sexliv ut?

    FredrikÅ skrev 2022-08-04 19:47:30 följande:
    Hej!

    Ett litet inlägg som även i denna tråd om inte annat kan tas som en uppmuntran att inte ge upp..

    I vårt fall har vi varit ihop i över tjugo år (!) och kom lite av en slump i kontakt med bdsm nyligen - och då tände min fru verkligen på alla cylindrar! Hon som tidigare hade förlikt sig med att hon var en av alla kvinnor som inte kunde komma, får nu orgasmer som jag tidigare skulle avfärdat som fejk om de dykt upp på xHamster eller nån annan porrsajt. 

    Själv hade jag innan detta hände för mig att bdsm var något som porrindustrin hittat på, så ni kan tänka er att det är något av en omställning att släppa sargen och vara så hårdhänt som hon vill ha det  - och samtidigt helt fantastiskt att vara med om...

    Men om det nu visar vara något för er också, så skynda långsamt och gå gärna med i ett nätforum som Darkside, där ni kommer att möta mycket stöd och uppmuntran, plus såklart att det finns mycket erfarenhet att ta del av.. Det finns oerhört mycket att upptäcka på "den mörka sidan", så det är lätt att rusa iväg som kalvar på grönbete och antingen missa något viktigt i brådskan eller springa på lite för många minor lite för snabbt.

    Men återigen: Ge inte upp, prata ihop er före och efter ni testar något, och glöm inte att ha roligt också!

    //
    FredrikÅ
    Vi kör lite BDSM med vaniljsmak. Lite smisk, lite rep, lite ögonbindel, lite smågrova viskningar. Jag tror att många som upplever slentrian är för blyga för att visa upp sina perversa sidor. Det är synd, för i ett tryggt äktenskap kan man utforska sina och partnerns gränser. Mycket bättre än att placera fantasierna utanför hemmets väggar och bli otrogen.
  • Anonym (Bengt-Åke)

    EU-parlamentet förbjöd nyligen tjatsex. Den som tjatar får handla, laga mat och diska i en månad.

    Ärligt talat: Sluta tjata, det är kärlekens och erotikens död. Ta ett rejält snack, förhandla, bestäm något. Om det inte lyckas: Lämna.

Svar på tråden Hur ser ert sexliv ut?