• Anonym (A)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Anonym (Lär om.) skrev 2022-09-29 18:59:23 följande:
    Lär män att de har eget ansvar att skapa ett bra liv och inte gå runt och tro att det är kvinnors jobb att göra det åt de.

    Varför är män så osjälvständiga? Varför är män så besatta av kvinnor? Varför kan inte män hitta mening med livet själva, så som kvinnor gör? 

    Män är så besatta att de till och med blir farliga och våldsamma om de inte får som de vill?. Varför är män så känslostyrda och oförmögna att ta tag i sina liv? 

    Kvinnor klarar sig själva och har ingen lust att ta hand om någon hjälplös Karl som mest bara är till besvär och behöver uppfostras inom majoriteten av livets delar. Många män behöver växa upp. Ingen kvinna vill dejta ett barn. Kvinnor vill inte ha män som inte klarar att bygga upp ett eget liv med mening och fungerande relationer. Kvinnor vill inte offra de liv de kämpat för och byggt upp för att ta hand om och serva män utan eget driv. 

    Skaffa er ett liv och sitt inte och vänta på att en kvinna ska komma och rädda er. Var lite kreativa och lär er att ta initiativ i era liv. Men det är väl enklare att skylla era sorgliga liv på någon annan. Varför är ni så svaga att ni inte vågar se era egna fel och brister? Är det så skrämmande? Är ert ego så svagt att det brister för minsta lilla? 
    +1
  • Anonym (A)
    Anonym (Sanna) skrev 2022-10-02 22:05:20 följande:
    Sex är aldrig en rättighet, så ingen kommer påstå något annat.
    Så sant
  • Anonym (A)
    Anonym (XY) skrev 2022-10-11 12:55:09 följande:
    Nej, samhället kretsar inte kring sex.
    Det finns hjälp att få om man har vissa medicinska problem men det är fortfarande din uppgift att ta tag i problemet, uppsöka läkare, kanske banta och så vidare.

    Ditt problem, din uppgift att ta tag i det. Samhället kan stötta till en viss gräns.
    Man kan få samtalsterapi eller medicin men man skall inte blanda ihop samhälle med en överbeskyddande mamma. Man har fortfarande ansvar för sig själv
    +1
  • Anonym (A)
    nihka skrev 2022-12-15 13:18:35 följande:
    Eller så kan man sluta inbilla sig en massa och ta ansvar för sina egna handlingar istället för att skylla på andra.
    +1
Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?