• Anonym (jury)

    Distansförhållande bor i olika länder

    Lite oklart men som jag läser det är det bara du som har beslutat att ni har ett distansförhållande och att det skall bli er två till slut. Har ungdomskärleken yttrat minsta intresse åt det hållet? Om inte så är det geografiska avståndet inte det enda problem du måste överkomma.

    Du verkar allmänt ha fastnat i en drömbild från ditt förflutna och önsketänker att du på motsvarande sätt skulle vara ungdomskärlekens drömbild. Och vet du egentligen något om hur han är nu? 

    Men kanske föredrar du bara att just nu ha ett "distansfórhållande" till en drömbild, istället för att försöka etablera ett riktigt förhållande till någon i verkligheten. Slösa inte bort för mycket tid på det dock.

  • Anonym (jury)
    Anonym (Första kärleken) skrev 2022-08-06 18:01:23 följande:
    jag har precis varit på semester och bodde hos honom och han sa att han aldrig kommer fina någon som kan ersätta mig . Jag bodde hos honom när jag hälsade på  min släkt 
    Är du säker på att ni talar samma språk? Ingen kan ersätta dig ( som vad?) säger han men hur förpliktigande är det egentligen från hans sida? Du verkar vilja ha ett förhållande på avstånd med honom som mannen i ditt liv, men han kanske mer ser dig som en gammal flamma som kommer på besök då och då.

    Innan du satsar för mycket bör ni nog tydligt avstämma era förväntningar omkring vad ni håller på med och inte bara tro och hoppas att motparten ser det på samma sätt som en själv.
Svar på tråden Distansförhållande bor i olika länder