Inlägg från: Anonym (Jimmie såklart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jimmie såklart)

    Kvinna och Sd

    Vissa drar rasistkortet direkt ,men jag markerar klart och tydlig att det inte är schysst.Oftast slutar det så att de håller med mig och tänker rösta rätt med mig nästa gång .Jag toleraR inte mobbning.

  • Anonym (Jimmie såklart)
    Anonym (Rasistkortet) skrev 2022-08-07 13:05:18 följande:
    Gick inte att citera, men mitt inlägg var riktat till (Jimmie såklart) som säger sig kunna omvända nästan alla som "drar rasistkortet", så jag ville höra vad hen hade att säga för att omvända mig. Med det sagt, så jo jag tycker att SD i grunden är rasistiskt. Detta för att de bildades för att stoppa invandring. De är ett enfrågeparti, även fast de nu tvingas ta tag i annat för att de är ett riksdagsparti. Flera partier, ja till viss del även S, men främst M och KD, har också tagit steg för att strama åt invandringspolitiken. Kan dock aldrig likställa det med SD. SD är inte som andra partier. De säger det själva och så är de verkligen. 
    Det har inte med rasist att göra och jag är inte ens född i Sverige.Det handlar om att hjälpa till så mycket Sverige kan,för allas bästa.Som det är nu
    är ju katastrof.Många vill flytta från Sverige nu .(svenskar).
  • Anonym (Jimmie såklart)
    Anonym (Rasistkortet) skrev 2022-08-07 15:16:19 följande:
    Du menar att folk blir omvända när du säger så? Personligen förstår jag inte ens vad du menar.
    Det är klart,många blundar,så du förvånar mig inte.Jag vill såklart Sveriges bästa!När ni vaknar ,då är det sent
  • Anonym (Jimmie såklart)
    Mammalundgren skrev 2022-08-08 04:16:32 följande:

    Alla 17% förklaras inte av det nej. Jag svarade på den som påstod att det var osannolikt att så många skulle ha läger IQ ( som jag antog att personen menade med sitt uttryck)
    Många personer med intellektuell funktionsnedsättning är vettiga, öppna människor som fostrats väl. 


    Nä några procent av sdväljarna är nog normalbegåvade men dåliga på att göra goda val. Det finns ju gott om våldtäktsmän, mördare och annat som har en normal IQ. 


    Men det finns ett bevisat samband mellan att vara rasist och lågbegåvad och det förklarar en hel del av väljarna. 
    Jag skulle gissa att 10% av sd-väljarna har kognitiva svårigheter. Det skulle passa bra ihop med de resultat jag sett på skolvalet i gymnasiesärskolan under flera år. Tror ni mig inte så kan ni ställa er vid ett SD-stånd på valfri marknad och fråga var folk som stannar en längre stund där har gått i skolan.


    Svammel igen.Vad är man då om man är svenskfientlig?Integrationspolitiken har ju inte fungerat,sånt dåligt rykte Sverige har i världen.Dags att testa något annat.
Svar på tråden Kvinna och Sd