Inlägg från: Anonym (WHAAAAT???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (WHAAAAT???)

    Kvinna och Sd

    Inte populärt det där. Att vara kvinna och SD är dessutom mycket mer oförklarligt än att vara man och SD, liksom lite förväntat i lite mindre intellektuella och bildade kretsar. I mindre städer där folk fastnat utan ambitioner är ju denna politiska ideologi en religion men att vara kvinna är liksom nästan som att skrika ut att man är pedofil eller mördare. Inte många som hade köpt det utan trott man var bortom sans och vett. Så är det ju också om du frågar mig.

  • Anonym (WHAAAAT???)
    Anonym (Linda) skrev 2022-08-07 11:37:01 följande:
    Vilket svammel; du behöver nog se över dina fördomar gentemot andra människor. Var femte väljare röstar Sd.
    Var 5:e man....
  • Anonym (WHAAAAT???)
    Anonym (Linda) skrev 2022-08-07 15:59:57 följande:

    Jag bryr mig inte så mycket om att Sd var rasistiskt när det grundades eller att partiet lockar endel rasister. Jag tittar på hur läget i Sverige är nu 2022 och vad som akut behöver göras. Där tycker jag Sd har de mest trovärdiga svaren. 


    Det är problemet med SD´s väljare att de inte konsekvensanalyserar och kritiskt granskar sitt parti eller resterande av deras politik utöver invandringsfrågor och lag och ordning. De är som övriga extremhögern aldrig särskilt allmänbildade eller intresserade av varken samhällsfrågor, historia eller ekonomi, inte ens sin egen. Samt att de har en blind fläck inför SD´s rötter och ideologier och vad farorna med att ge sin röst till ett sådant parti kan innebära för både samhälle och person.
    Folk som inte orkar tänka själv och som är människofientliga och rädda röstar på SD.
  • Anonym (WHAAAAT???)
    Anonym (Linda) skrev 2022-08-07 17:24:03 följande:
    Jag är både allmänbildad och intresserad av samhällsfrågor tack så mycket. Tycker snarare det är alla Sd-hatare som inte orkar tänka själva utan följerden politiskt korrekta normen. 
    Tänk som det kan bli. Två läger som står och kastar paj på varann. Inte konstigt det är krig och elände överallt. Ingen ljusning i sikte där för sällan går det att föra intelligenta och meningsfulla resonemang mellan dessa.

    Då är du sällsynt. Finns väl några enstaka, men som sagt ENSTAKA.
  • Anonym (WHAAAAT???)
    Anonym (Linda) skrev 2022-08-07 17:25:19 följande:
    Du bara öser ur dig dina egna fördomar.
    Japp så må vara men så är det ju sant också vilket ca 80 % av svenskarna håller med om.
Svar på tråden Kvinna och Sd