• DominantPoly

    Frågor om poly relation

    Jag lever i en polygam (polygyni) relation med två kvinnor. 

    Det fungerar väldigt väl för oss, de två kvinnorna kommer bra överens och att vara tre vuxna underlättar enormt i vardagen.

    Det förutsätter dock att det är rätt typ av personer. Hade någon av dem varit svartsjuka så hade det aldrig fungerat. Då hade åtminstone en av dem mått dåligt.

    Känner du svartsjuka så skulle jag rekommendera att du tänker dig för ordentligt innan du går in i en sådan relation. Se till att ha träffat den andra personen ensam och se om det är någon du vill vara med.

  • DominantPoly
    Amaltea skrev 2022-08-08 13:53:40 följande:
    Bor ni tillsammans alla 3? och om ni gör det hur funkar det  praktiken ? är det alla med alla ? förlåt om frågorna är för personliga men vill verkligen förstå.
    Jag vet inte om det är svartsjuka jag känner mer ilska
    Har du tidigare i livet känt svartsjuka i någon situation?

    Ja, vi bor tillsammans alla tre.

    Ibland är jag med en, ibland med båda samtidigt. Är jag med båda så turas det oftast om eller att båda är på mig. Ibland är någon bara med och tittar på. Någon enstaka gång har det varit mer alla med alla men ena kvinnan är inte så förtjust i det så det är ovanligt. För mig spelar den delen inte så stor roll.

    Tittar man utanför det sexuella så umgås jag ungefär lika mycket med båda, däremot så umgås de mer med varandra än med mig. Mycket på grund av att de har mer tid men också för att de har en del gemensamt som är ointressant för mig, såsom att gå i affärer eller se på någon såpa.

    Sedan umgås vi givetvis mycket alla tre.
  • DominantPoly
    Amaltea skrev 2022-08-08 14:38:08 följande:
    Tack för svar, jag vet inte om jag är så pigg på att det ska bo en till med oss.
    Jag vet vem det är och det är en snäll person men inte min typ.
    och om vi kommer fram att det ska vara som vi har det så känner jag en osäkerhet eller finns en tanke i bakhuvudet tänk om hon ändå träffar den andra i smyg.
    Jag tycker inte det låter som ni har rätt grund att stå på för att gå över till ett polygamt förhållande.

    Jag tycker om det väldigt mycket men det är definitivt inte något för alla.
Svar på tråden Frågor om poly relation