Inlägg från: Anonym (Madde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madde)

    Killar, varför vill ni spruta i ansiktet?

    Som tjej har jag fått satser sprutade i både mutta, rumpa, munnen, i ansiktet, på magen och på ryggen. Vad jag gillar beror på situation och känsla jag har med älskaren. Ibland känns en kärleksfull rytmisk tömning i sköter fint men det kan också vara otroligt sexigt att få ett härligt sprut i munnen som jag sväljer medan blickarna möts. Många killar blir sjukt tända när man sväljer deras sats, men det gör jag bara med rätt killar. 


    Det skönaste och mest upphetsande sprut jag varit med om var faktiskt med en äldre kille (ett väldigt förbjudet knull med hemlig älskare) där han mjukt och kärleksfullt men bestämt lät mig suga honom djupt. När han kom tog han tag i mitt hår och sköt första sprutet i min mun, sen drog han ut sin lem och lät resten komma med pulserande tömningar över mitt ansikte medans han tog ett smekande tag i min haka. Han avslutade med att kyssa mig på pannan efteråt att jag sugit honom ren och torr. 
    Han är en otrolig älskare som alltid lät mig komma ett par gånger innan tillät sig själv detsamma. Helt magiskt ögonblick som jag aldrig glömmer. Tyvärr kan jag inte träffa honom regelbundet. 

Svar på tråden Killar, varför vill ni spruta i ansiktet?