• Anonym (..)

    Min syster blev sur när jag sa till hennes barn!

    Jag tänker såhär.. man Vet inte alltid vad som ligger bakom. Hur barnet är och agerar i olika situationer. Självklart borde barnet gått på toa men på vissa barn funkar det helt enkelt inte ett påminna eller tjata. Det låser sig för barnet. Det är inte alltid värt att ta fighten. Då får man helt enkelt anpassa sig även om det är surt. 


    visst kan man säga till andras barn men är föräldrarna med tycker jag i Första hand att det är dom som ska säga till. Under denna sommar har vår son blivit uppläxad galet många gånger av sina farföräldrar. Trots att vi varit med. Blir så ledsen att de inte kan förlita sig på att vi känner honom bäst.  Ibland har tillsägelserna varit helt obefogade och vi har fått försvars sonen.  Ibland har det legat saker bakom som inte farföräldrarna haft insyn i men som vi känt till. Det kan helt enkelt bli väldigt fel när man som utomstående ska lägga sig i. 


    med det sagt, var försiktig. alla Barn är olika och vanligtvis är det föräldrarna som bäst känner barnet och vet hur det tass. 

Svar på tråden Min syster blev sur när jag sa till hennes barn!