• Anonym (L)

    Min syster blev sur när jag sa till hennes barn!

    Anonym (Uppfostran) skrev 2022-08-10 21:22:38 följande:
    Min syster blev sur när jag sa till hennes barn!

    Hej!

    Har en syster som är ganska slapp i uppfostran av hennes barn, pappan är närvarande men åker hellre och jagar än att vara med sina barn eller göra andra aktiviteter, lam person. Familjelivet va väl inte så roligt antar jag.

    Efter en heldag med bad och skoj så sitter vi i bilen, 10åringen gnäller att han är bajsnödig, det är 1h40min kvar tills dom är hemma. Givetvis stannar man och gör sina behov enligt mig. Efter 30min gnäll så stannar min syster tillslut på en resturang längst med vägen, 5åring och 8åring hoppar ut medans 10åringen sitter kvar då "akut bajsa" gått över.

    Det tar inte mindre än 6min när bilen börjat rulla så börjar han klaga och tycka synd om sig igen.

    Då sa jag till att du hade chansen men nu får du hålla dig tills du kommer hem. Då blev min syster sur... Fungerar alla uppfostrade barn såhär?


    Jag är helt på din linje TS, hade aldrig tolererat att en 10- åring höll på så. Min dotter är 10 och hon hade inte hållit på på det sättet. Hade hon sagt att hon behövde gå på toa och jag hade stannat så hade hon gått på toaletten, inte suttit kvar och gnällt. Det är inte normalt.


    Jag hade inte tagit illa upp om någon sagt åt mitt barn, minst av allt min syster! 

Svar på tråden Min syster blev sur när jag sa till hennes barn!