Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra

    Så han vill börja försöka att skaffa barn när du är 38? Vet han något alls om när fertiliteten börjar dala för kvinnor?
    Nu är inte jag den som tror att det är kört för att man närmar sig 40, men att som kille föreslå för sin tjej att man ska börja då är nästan taskigt. 

    Säger han om 5 år för att du ska bli förskräckt och dumpa honom? 

    Jag hade inte väntat. Du vet inte alls hur det kommer att bli, om 4-5 år kan han lika gärna säga att han vill vänta några år till. Plötsligt är din tid förbi, men han kan skaffa en ny tjej och få barn. 

    Gör ett mellanting: vänta 1 år. Max. Säger han samma sak då hade jag dumpat, dejtat ett tag och funkar det inte hade jag skaffat barn på egen hand. Du kommer att klara det utmärkt. 

  • Anonym (Linn)
    Anonym (Dd) skrev 2022-08-11 12:29:41 följande:

    jag har funderat  på att frysa mina ägg och har sagt det till honom men han tycker inte om denna idé för han tycker vi ska göra det på natruliga vägen. 


    har alltid sagt att jag ska kunna göra själv så den planen har alltid funnits?
    han ställde fråga till mig om barn verkligen gör mig lycklig och om jag älskar jag honom. För det viktiga är ändå att vi älskar varandra. 
    är inte det självisk av honom? eller är jag den elaka i relationen?


    Oj.. varningssignal på hans åsikter och frågor. Det är inte han som bestämmer om du ska frysa ägg eller ej. Det låter lite som Teddy säger, han vill förhala saken tills det inte längre är möjligt för dig att få barn. 

    Att han sen frågar dig om barn verkligen gör dig lycklig och att det viktigaste är ändå att ni älskar varandra förstärker den farhågan. Han är absolut inte inne på barn med dig. 
Svar på tråden 33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra