• Friger

    33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra

    Låter som en ordentlig chansning att starta försöken när du är 38...

    Jag skulle aldrig chansa på en sådan sak. Det är ju oåterkalleligt.

    Ge honom ett val. Du vill ha familj. Antingen är han på, eller så får ni leva era liv på var sitt håll. Inget konstigt med det, ibland har man olika mål utan att det är fel på någon av parterna.

    Ingen mening med tidsfrister. Ett år blir gärna 1år 6 månader. Att göra slut är en process som ingen normal människa tar lätt på om det fortfarande finns känslor inblandade. Sen att hitta ny. Eller om du ska skaffa barn på egen hand. Det är ju en process. Räkna med 1-2år innan du kan starta om allt flyter på smidigt om det är på egen hand. Att hitta ny partner och starta familj med denne? Ja... Omöjligt att bedöma. Beror väl på vilka krav du har.

    Rent praktiskt.... Det tar litet tag innan tjejen blir gravid. Sen ska ungen bakas i 9 månader. Pojkvännen får lite uppskov ändå. Jag har 14st ungar så viss erfarenhet har jag ju på den saken. Bestämmer ni er idag att du ska bli gravid så kommer det ändå sannolikt att ta 1-2år innan ni har ungen i famnen.

    Sen är det ju sannolikt du som blir hemma med ungen mest den första tiden. Det är sällan något hinder i karriären för en kille att få barn. Nu är jag lite mansgris. Men så är det.

  • Friger
    Anonym (Dd) skrev 2022-08-11 16:15:00 följande:

    För att tydliggöra så menar jag att jag har endast träffat hans familj men inte vänner?
     ja det går väldigt långsamt, det känner jag med.
    jag har däremot introducerat honom alla mina närmaste  vänner och min familj.


    Är han en sådan som är rädd för förändringar men anpassar sig när han väl är där?
Svar på tråden 33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra