Inlägg från: Anonym (Teddy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teddy)

    33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra

    Anonym (Dd) skrev 2022-08-11 12:29:41 följande:

    jag har funderat  på att frysa mina ägg och har sagt det till honom men han tycker inte om denna idé för han tycker vi ska göra det på natruliga vägen. 


    har alltid sagt att jag ska kunna göra själv så den planen har alltid funnits?
    han ställde fråga till mig om barn verkligen gör mig lycklig och om jag älskar jag honom. För det viktiga är ändå att vi älskar varandra. 
    är inte det självisk av honom? eller är jag den elaka i relationen?


    Ts, du lyssnar för mycket på din kille. Nej, du är inte egoistisk, han är. Lyssna på dig själv, gör vad som känns bäst och smartast för dig. Du behöver inte hans godkännande i allt, varför tror du det? Vill du frysa dina ägg, gör det. Hans snack om naturligt är bullshit. Jag tycker det verkar som att han förhalar allt tills du har blivit för gammal. Kan du lita på att denna mannen verkligen vill det bästa även för dig? Isf hade han inte krävt att du ska vänta i fem år. En 33-årig kvinna kan inte vänta i fem år.
  • Anonym (Teddy)
    Anonym (Dd) skrev 2022-08-11 13:11:43 följande:

    Han säger också sen att han vill ha en familj med mig i framtiden men all det här snacket gör mig så ledsen.
    igår ändrade han på sig om kanske inte 5 år men kanske inte nu utan senare, det blir en osäker tidsplan för mig och jag tycker det är så jobbigt.


    jag ska kanske härda ut en tid men det snurrar hela tiden i mitt bakhuvud om att tiden som inte finns och min kropp kan inte vänta. ibland tänker jag också att om jag ska frysa ägg, som kanske tar ca 1-2år process, är det inte lika bra att jag  försöker med någon annan? 


     


    Jag har svårt att tro att det tar 1-2 år med processen att frysa ägg. Är rätt säker på att det inte alls tar så lång tid. Jag har själv genomgått ivf och teoretiskt sätt behövs bara en menscykel till att medicinera och sedan plocka ut äggen vid ägglossning om allt har fungerat bra. Sen behöver kliniken så klart undersöka dig och göra en utvärdering och plan. Lägg till eventuell kötid. Jag tycker du ska ringa en klinik resan imorgon och diskutera saken med någon kunnig. Gör det för din egen skull. Ta ditt egna öde i dina händer.
Svar på tråden 33årig kvinna vill skaffa barn men det vill inte 30årig partner göra