• Loppan1994

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Hej! Hoppar gärna in här med om jag får fast att jag inte är 40+ Glad

    Vi genomgick en sprutomgång i januari som blev avbruten.
    Andra omgången blev i mars och äp som resulterade i en 3dagars tbx och 3 st 5dagars till frys.

    Fick mens och neg test på testdagen. Blödde konstant i 3v så åkte till akuten där visade det sig att jag var gravid. 
    I ca 2v åkte jag fram och tbx till sjukhuset för prover och ul men proverna steg inte som väntat och dom hittade inget på ul. 
    Men tillslut såg dom att den låg i vänstra äggledaren. Blev opererad så nu är den borta.

    Slutade även snusa så gick upp i vikt och bmi blev för högt.

    Men nu har jag gått ner och ska börja med äl test imorgon, tror min äl är nästa måndag. Dock ska jag inte ta nån ovitrelle så hoppas verkligen jag ägglossar.. vad händer annars om man kommer dit och det är upptinat men inte har ägglossat? 

  • Loppan1994
    Anonym (Shiny) skrev 2022-10-17 17:38:24 följande:

    Drömmenom3 
    Roligt att höra att du också ska köra i november! Klart vi ska peppa varandra! ❤️ Om min nuvarande cykel inte blir försenad blir det i mitten av november. Är just nu lite orolig för att den blir just försenad för mina ÄL test visar negativt dag efter dag. Är just nu på cykeldag 20 med negativa resultat. Funderar på om det är vanligt att cykeln blir rubbad efter ett avbrutet ivf försök? 


    Nu är det också beslutat att jag ändå ska köra på stimulerad cykel (med letrozol). Tror det blev en miss i kommunikationen tidigare. 

    Loppan1994
    Vet inte vad som händer om man inte ägglossar, har också funderat på det. Men jag ska ta otrivelle (och letrozol) så i mitt fall känns det som att det borde fungera, men man vet ju aldrig. Själv har jag även funderat på slemhinnans tjocklek. Man vill ju verkligen att allt ska klaffa. 


    När vi avbröt i januari så gick det 6v mellan mensen jan-feb så tror det rubbar endel.

    Ja jag frågade häromdagen vad som händer om man kommer dit och dom tinat och man inte ägglossat men tror hon missuppfattade mig och trodde jag menade om jag inte får utslag på stickorna haha. Men ska fråga igen bär ja ringer för hade 1000 frågor så brydde mig inte om det :) men då verkar vi vara många som ska köra på nu i november
  • Loppan1994
    Anonym (Shiny) skrev 2022-10-19 19:14:58 följande:

    Drömmenom3 
    Letrozol är tabletter som verkar ägglossningsstimulerande, ska ta dessa från cykeldag 3 i fem dagar. Förhoppningsvis leder det till ägglossning i den kommande FET cykeln. Hur går det för dig, vart befinner du dig i processen nu? 

    Loppan1994
    Ok, om det gick 6 v för dig så kanske det inte är helt ovanligt med förlängd cykel. Får fortfarande negativt på ÄL test och är på cykeldag 22 nu. Jag har precis mejlat och frågat om man skulle kunna tänka sig att sätta igång mensen om det dröjer ytterligare. Jag är otålig och vill bara komma igång med FET nu. 

    Roligt att du också kommer köra en omgång med FET snart! Håller tummarna för dig! ✊


    Orkide8181 
    Så roligt att du också vill följas åt. Håller med om att det kan kännas ensamt men här är vi några stycken. Och jag är också 41 med två barn sedan tidigare. Håller tummarna för dig också! ✊


    Hoppas du får glad gubbe snart då, eller att du får starta mensen. Så masigt att bara vänta för dig! 
    Jaa äntligen känner jag, är så otålig vill bara ha omslag på äl testen nu Glad
  • Loppan1994

    Inget omslag på äl stickorna.. Hade smärta måndag och tisdag även äl flytningar..  köpte dom lila clearblue idag som ska visa om de är på g men icke...  Fick inbokat ett besök imorgon för ultraljud iaf.. 

  • Loppan1994

    Fick omslag imorse äntligen Skrattande konstigt dock att dom lila clearblue visade negativt igår när gubben borde blinkar..  
    Avbokade ul tiden och återföring bokad 2/11 

  • Loppan1994
    Drömmenom3 skrev 2022-10-29 19:11:42 följande:

    Åh vad spännande!


    Det är ju jättesnart. Håller tummarna hårt !


    Tack snälla Glad
  • Loppan1994
    Drömmenom3 skrev 2022-11-04 13:01:37 följande:

    Loppan: Gick återföringen bra?
    Hoppas du ruvar på ett guldembryo nu.


    Det gick bra, såg ut som ett litet päron i formen och så såg man så tydligt det som ska bli fostret.. är så nervös nu, tror verkligen på detta ägget men vågar inte för mycket Hjärta

    Funderar även på om man får sätta in ett nytt i cykeln som blir direkt eller om man då måste vänta till nästa riktiga mens?

    Men vad konstigt att ni inte kan göra återföring om de skulle bli äl på söndag för då är ju fredagen 5 dagar framåt.. och speciellt som du säger att ni betalar massa pengar, våran klinik har öppet på helgen så tycker nästan alla borde ha de som regel speciellt i en sån här process där kroppen är så olika.. 
    Mitt ägg va 17 dagen jag fick utslag på testet och då skulle de släppa dagen efter sa han. 
  • Loppan1994
    Drömmenom3 skrev 2022-11-05 21:19:51 följande:
    De räknar med återföring 6 dagar efter positivt test ( är ju lika med 5 dagar efter ÄL :) vilket då blir på lördagen om jag får utslag imorgon. Får jag utslag på måndag ska jag ändåkomma in och göra vul men det skulle kunna vara så att det är kört då det antagligen hade varit bäst med återföring på söndagen i sådant fall.

    Åh, stort stort lycka till ! Tror på er!
    Ja juste de ja räknade fel :) 
    Håller tummarna att du får till en återföring nu!
  • Loppan1994

    Dum som ja va så kunde jag inte låta bli! Hur funkar detta testet, brukar det raka sträcket synas lite vid neg oxå? Ser ett plus men på kortet ser man inte sträcket så tydligt....

Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?