• Anonym (S)

    Respektlöst eller överkänsligt?

    Anonym (Ogin) skrev 2022-08-12 12:09:54 följande:

    Anonym (fattar) skrev 2022-08-12 12:03:08 följande:
    Jag fattar lite trögt tror jag: varför hade du behov av att han skulle vara hemma på just lunchtimmen, hur påverkade det dig att han var iväg på lunchen, mer än att arbetsdagen förlängs? Var det för att hjälpa till med tvätthögarna, städning och sånt?

    Och sen vet jag inte hur du uttryckte dig till honom, men som du skrivit det här i inlägget: "jag upplyste om att jag helst såg att det skedde nästa vecka, när barnen är tillbaka i skola och förskola" tycker jag inte är så himla tydligt och bestämt uttryckt. Men du kanske sa det annorlunda än du skrivit här?

    Annars håller jag med om att det var trist gjort av honom. 

    Om jag går hjälp med lunchen, hade jag kunnat tvätta eller städa under tiden. Eller påbörja genomgång av barnens garderober. Eller mäta gummistövlar. Men det stora problemet är att arbetsdagen förlänga med flera timmar. Han blir inte färdig förrän vid sju ikväll. 

    Jag var tydligare än vad jag lät här. 


    Får inte ihop det. Om du har så mkt att göra så hjälper väl inte en lunchtimme så mkt?

    Ni kan väl fixa i helgen,tillsammans? Du visste ju dessutom om detta, så ni kunde ju kommit hem en dag tidigare i så fall. Då hade du haft hjälp av honom den dagen istället och hade inte behövt stressa så när du hade läkartid.
  • Anonym (S)

    När man kollar på TS inlägg från i fredags framgår det att hon hade tid att sitta och skriva och läsa inlägg på FL, så frågan är hur mycket hon hade att göra. 

Svar på tråden Respektlöst eller överkänsligt?