Inlägg från: Maggie1 |Visa alla inlägg
  • Maggie1

    39 och planera barn

    Hoppar gärna in här 😃 Har läst tråden och fått lite hopp av alla inlägg med 40+ som blir gravida. Är själv 38 och slutade med p-piller i maj -22. Har innan dess för några år sådan försökt i drygt 2 år med mitt ex. Samtliga försök utan ett endaste +. Gjorde komplett fertilitetsutredning 2015 som endast visade höga tsh värden som jag sedan dess medicinerar med Levaxin och har bra värden. Tog fertilitetsprover nu i vinter som visar helt normala värden. Dock har jag ganska lång cykel 30-35 dagar. Min sambo har ett barn sedan tidigare. Nu äter (dag 5) jag andra dubbelkuren med Letrozol för att "boosta" äggen (har inte pco). Första omgången misslyckades men fick för första gånger ÄL på cd 14 och mens på cd 28. Så något kanske gått i rätt riktning 🤔 

    Följs gärna åt i denna tråden. Känns väldigt ensamt då vänner o bekanta blir gravida på löpande band ofta på första försöket...och här står jag kvar och har inte lyckats med att få ett endaste plus på stickan. Försöker hålla humöret uppe men ibland är det svårt. Heja alla er som kämpar!! 

  • Maggie1
    MajaSv skrev 2023-04-14 23:15:45 följande:

    Hejsan! 


    jag blir 42 i maj & är gravid i 10de veckan :)
    vi har försökt i ca 1,5 år & jag har ätit diverse tillskott som munkpeppar, folsyra, zink mm, även kört med bisolvon & ägglossningstest. 
    vi kände väll lite att vi gett upp, slutade med allt, hade knappt sex, så gick de ca 3 månader & jag blev gravid :) 
    så när man minst anar de händer de Hjärta


     


    Åå stort grattis! Det gav hopp att få höra 🌸🥰
  • Maggie1

    Här kom mensen inatt 😥 Är väl bara att inse att det inte funkar via naturlig väg för mig. Så otroligt frustrerande, så många olika känslor i detta. Känner mig uppgiven och aningen bitter tyvärr! Försöker hålla god min men känns så orättvist.. 

    Vill ge en stor kram till alla där ute som kämpar, månad efter månad! ❤️

  • Maggie1
    Pyret10 skrev 2023-04-17 19:32:39 följande:

    Jag är i chock! Tog just ett test 6 dagar innan Bim och det stod ?Gravid?. 


    Känns fel mot er som kämpar! Men jag är samtidigt så glad att det gick vägen för oss den här gången 😭❤️


    Men wow! Kan tänka mig att det är en underbar känsla. Det ger hopp om att det kan gå vägen 🙏❤️ Stort grattis och njut nu! Hur länge hade ni försökt?
  • Maggie1

    Nej vad trist, lider med dig Hannis1983. (Går inte att citera). 

    Inget nytt här. Fick mens igår igen för jag vet inte vilken gång i ordningen. Känns helt hopplöst och är på bott just nu. Efter sammanlagt flera års försök och aldrig en tillstymmelse till ett plus så kanske det är lika bra att sluta hoppas. 

    Kram till dig.  

Svar på tråden 39 och planera barn