Inlägg från: Anonym (ööö) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ööö)

    Mannen måste vänta medan jag gör mig i ordning

    Har ni bara ett badrum så ja, då kan 30 min bli lite irriterande. 
    Jag har också långt tjockt hår men jag tvättar det bara 2 ggr/veckan och jag behöver inte göra det på morgnar om jag vet att andra i familjen står och stampar och vill in. Sminka sig kan man ju också göra i ett annat rum där det finns spegel, bara man är färdig med duschen.

    Däremot, om ni inte har en tid att passa så kan väl han gå och kissa innan du ska in där i 30 minuter och sköter ditt.
    Men menar du att detta endast händer på helger? Hur gör ni på vardagsmorgnar? 

    För det handlar väl inte om att han blir sur för att han får ansvara för barnen den halvtimmen? 

  • Anonym (ööö)
    Lilla Götet skrev 2022-08-27 11:03:46 följande:

    Ok så nej vi har två badrum, ingen tid att passa och barnen är 2,6 och 9.


    Men då är det inget problem med själva badrummet i alla fall.
    Man vad säger han att han väntar på då? Sitter han handlingsförlamad den halvtimmen du är upptagen eller vad är grejen? 

    Tycker han det är jobbigt med tre barn? 
  • Anonym (ööö)
    Lilla Götet skrev 2022-08-27 12:00:56 följande:
    Ja våra barn är inte lätta. Men jag tar inte 30 minuter i ett sträck heller och tvättar inte håret varje dag. Han plockar under tiden och är med barnen men hans problem är väl att han tycker det är orättvist att jag ska ha så mycket tid för mig själv. Som att det är något valfritt jag håller på med. Jag har dålig hud så sminka sig i 5 minuter är inte en valfri aktivitet för mig. Men det är dom där 5 minuterna och sen givetvis att jag dricker kaffe som han inte gör. Efter 10 år säger han fortfarande var endaste gång ?måste du sminka dig varje dag?. Enligt mig har han typ AdHD och tål inte att saker inte går i hans tempo. Han stör sig på mig och han stör sig generellt på att det tar tid att lämna huset när 4 andra personer ska bli klara Och kommer i konflikt med varandra. Om vi inte har bråttom iväg så är vi inte färdiga att åka förrän kl. 9:30-10 På helgen. Jag fattar inte vad som alltid är så jävla bråttom. Vi har alltid bråttom och är alltid sena enligt hans beräkningar Fast än vi inte har något särskilt planerat alls.
    Ok, då låter det mest som att han är avundsjuk på att du tar 10 min längre än vad han gör eller att du sitter ner och tar en kopp kaffe. Larvigt ju.
    Påminner mig lite om en släktings f.d. man. Hon drack kaffe men inte han och när hon kokade lite eftermiddagskaffe så sa han surt "måste du göra kaffe nu igen?". Som att hon var en dålig person som skulle ha kaffe, men det var nog mest att han själv inte drack kaffe och inte fattade grejen. Han kunde givetvis sitta och dricka något annat om han ville, men det var irritation varje gång hon satte på kaffet. 

    Att han har bråttom inombords får du säga till honom att han behöver söka hjälp för.
  • Anonym (ööö)
    Anonym (Planera) skrev 2022-08-27 12:20:06 följande:
    Du kan inte somna med blött hår? Det gör jag, en handduk på kudden i värsta fall.
    Jag tvättar helst inte heller håret på kvällen. Har man långt och tjockt hår blir det inte speciellt bra även med handduk. Man är helt krusig i hela huvudet nästa dag och så får man vattenkamma alltsammans ändå på morgonen, för att få ordning (iaf jag).
Svar på tråden Mannen måste vänta medan jag gör mig i ordning