• Nicke989

    Hur ger ni er tjej orgasm?

    Oftast vid vanligt samlag. Oralsex är också ett vanligt sätt att ge henne orgasm. Ibland även med lite "handarbete". När vi har sex brukar hon få flera orgasmer, så det brukar bli en blandning av olika sätt.

  • Nicke989
    Anonym (nyfikentjej) skrev 2022-08-28 22:08:29 följande:

    Nicke989

    Låter helt underbart att hon har möjlighet att komma flera gånger:) 


    Det trodde jag var ganska normalt.
  • Nicke989
    Anonym (Bra!) skrev 2022-08-29 17:20:30 följande:
    Ehhh....nej det är det inte. Inte ens en gång. Det kan du inte ha missat. 
    Jag vet inte vad som är normalt i andra människors sexliv, men de kvinnor jag varit med i vuxen ålder har alla kunnat komma flera gånger. Min exfru kunde komma uppåt tio gånger på en halvtimme. De jag träffat efter skilsmässan har i alla fall kunnat komma flera gånger efter varandra, om än inte så många gånger som min exfru. Men jag har som sagt inte koll på vad som pågår i andra människors sängkammare.
  • Nicke989
    Anonym (Min kille) skrev 2022-08-29 18:09:50 följande:
    Är nog vanligt att kvinnor fejkar orgasm 
    Det kan så vara, men jag känner mig trygg i att så inte varit fallet för mig. När det gäller min exfru kan jag säga att det skulle vara att gå fullständigt på tvärs med hennes personlighet att fejka orgasm.
    De kvinnor jag träffat efteråt vill ju ha sex och allt de säger om det sex som vi haft är helt i linje med att de inte fejkar orgasm.
  • Nicke989
    Anonym (Min kille) skrev 2022-08-29 18:22:36 följande:
    Jätteledsen att säga men tror att många har fejkat ändå. Min kille tror att jag kommer flera gånger vid sex men har inte fått en enda orgasm med honom. Killar är ganska lättlurade 
    De kvinnor jag träffar är i mogen ålder, självständiga och starka individer. Vad i hela friden skulle de få ut av att fejka orgasm? Jag har haft särborelationer med dem och de vill träffas för att ha sex. Allvarligt talat är det rent löjligt att de skulle ägna sig åt att fejka orgasm.
    Det betyder naturligtvis inte att det förekommer att kvinnor fejkar orgasm, men det är en annan sak. 
  • Nicke989
    Anonym (Bra!) skrev 2022-08-29 18:55:37 följande:
    Hon trollar och tjejer gillar ju inte sex ändå enligt henne. 
    Känd profil. 
    OK. Då är det inte värt att spilla tid på den profilen. 
  • Nicke989
    Anonym (nyfikentjej) skrev 2022-08-31 23:57:31 följande:

    Är det någon här som har erfarenhet av fisting? Min kk har provat det på mig några gånger men lyckas  aldrig fullt ut. (trots att jag är riktigt upphetsad och använder mycket glidmedel)
    Har ni lyckats få in hela handen? 


    Jag har väldigt mycket erfarenhet av fisting. Det är underbart att föra in handen. Dock har jag bara ägnat mig åt det med mitt exfru, För henne var det favoriten.
    Det kan ju vara värt att prova med olika dildo, med gradvis grövre diameter. Vi använde ett glidmedel som hette Lubrifist, som fungerade mycket bra.

    Tyvärr har det inte blivit någon fisting för mig sedan jag separerade från min exfru. Jag hr inte tagit upp ämnet med någon annan kvinna sedan dess. 
Svar på tråden Hur ger ni er tjej orgasm?