• Anonym (Hmm)

    Hörde grannen slå sin son

    Jag fick inte vara anonym när jag ringde in ang barnmisshandel hos en granne.

    O polis åkte aldrig ut på det vad jag vet. Dom vill kunna skylla på dig när grannen frågar vem som gjort anmälan. 

  • Anonym (Hmm)
    Dethärärmittnamn skrev 2022-08-29 06:31:41 följande:

    Du hör alltså, med stor sannolikhet, att hans son blir misshandlad, men väljer att fega ur?

    Vad fan är det för fel på folk?
    Om det varit du?

    Jag saknar ord. Svensken är ryggradslös. 


    Det har varit jag. Är uppväxt med tortyr och mordförsök vid flera flera tillfällen utav ena föräldern. Och nej det är inte folk det är fel på. Det är Dig det är fel på som har låtit röta fram ett sådant här samhälle att man nte ska kunna inga in till statens våldsmonopol grupp och be dom hjälpa ett barn som blir utsatt utan att de ska totalt vägra för att idag finns så många galningar där ute att man aldrig vet vem man faktiskt ar att göra med. 


    Polisen lät själva rädda i telefonen när jag ringe. 


    Och den som blir anmäld har ALLTID rätt att få vet vem som gjorde anmälan. 


    Det transparenta samhället FUNGERAR INTE när det går om kring så många mördare på gatorna som det gör. Det är ett FAKTUM!


    Märks att du aldrig varit utsatt för mycket våld. Det är samhällets ansvar att skydda barnen. Inte mitt personliga ansvar. Jag gjorde vad jag kunde genom att ta kontakt med polisen. Som då totalt vägrade ! 


    Och jag har haft mycket problem. När ska jag få börja leva då?


    Kom inte med sådant gap när du aldrig varit utsatt för mordförsök daglig misshandel samt elektrifierad, svulten och även utelåst i kylan i bara underkläderna mitt i vintern. 


    Det är dom du röstat på du ska vara arga på och inte en enskild individ ute i samhället som faktiskt har försökt ta hjälp för barnets skull! 


    Jag har hjälpt många utsatta unga kvinnor och har varit nära på att man blivit inplockad i bil för att bli körd ut i skogen för skjutas.


    Så vänligen kom inte med ditt dömande hat när du med 99% säkerhet själv är en del av problemet när det kommer till att försöka skydda barnen! 

  • Anonym (Hmm)
    Dethärärmittnamn skrev 2022-08-30 06:32:11 följande:

    Men då så. 


    Då skiter vi i alltihop. 


    Vill du leka hjälte så är ett tips att du börjar hänga ute runt 02-04 tiden på fredag o lördagar och hjälper de tjejer som råkar illa ut. Seså bara att du ger dig ut nu. Du ska även göra det själv, då du gapar på enskilda individer. ska du ge dig ut nu då eller ska du strunta i det? Du kan börja i Linköping. 

    You're welcome! 
  • Anonym (Hmm)
    Dethärärmittnamn skrev 2022-08-30 22:09:39 följande:
    Men du vågar inte ens ringa 112 när ett barn åker på stryk?
    Hur har du fått det till det när jag har skrivit att jag har gjort precis tvärtom mot ditt påstående ?? Men jag har inte fått vara anonym när jag har har ringt in. Vad är det du inte förstår?  
Svar på tråden Hörde grannen slå sin son