• Snelhäst

    Hörde grannen slå sin son

    Anonym (Hmm) skrev 2022-08-29 19:44:59 följande:

    Det har varit jag. Är uppväxt med tortyr och mordförsök vid flera flera tillfällen utav ena föräldern. Och nej det är inte folk det är fel på. Det är Dig det är fel på som har låtit röta fram ett sådant här samhälle att man nte ska kunna inga in till statens våldsmonopol grupp och be dom hjälpa ett barn som blir utsatt utan att de ska totalt vägra för att idag finns så många galningar där ute att man aldrig vet vem man faktiskt ar att göra med. 


    Polisen lät själva rädda i telefonen när jag ringe. 


    Och den som blir anmäld har ALLTID rätt att få vet vem som gjorde anmälan. 


    Det transparenta samhället FUNGERAR INTE när det går om kring så många mördare på gatorna som det gör. Det är ett FAKTUM!


    Märks att du aldrig varit utsatt för mycket våld. Det är samhällets ansvar att skydda barnen. Inte mitt personliga ansvar. Jag gjorde vad jag kunde genom att ta kontakt med polisen. Som då totalt vägrade ! 


    Och jag har haft mycket problem. När ska jag få börja leva då?


    Kom inte med sådant gap när du aldrig varit utsatt för mordförsök daglig misshandel samt elektrifierad, svulten och även utelåst i kylan i bara underkläderna mitt i vintern. 


    Det är dom du röstat på du ska vara arga på och inte en enskild individ ute i samhället som faktiskt har försökt ta hjälp för barnets skull! 


    Jag har hjälpt många utsatta unga kvinnor och har varit nära på att man blivit inplockad i bil för att bli körd ut i skogen för skjutas.


    Så vänligen kom inte med ditt dömande hat när du med 99% säkerhet själv är en del av problemet när det kommer till att försöka skydda barnen! 


     


    instämmer!! 
    kommer aldrig glömma när jag under min skoltid ville hjälpa en klasskamrat som blivit misshandlad men hans kriminella kille ville mörda mig.. hade jag inte tagit bort anmälan så hade han gjort det på riktigt. 

    Han stod utanför mitt hem flera år efter händelsen också tills hans åkte in på finkan för annat brott. 

    ush samhället skiter i dig, under polis utredningen så var det en kvinnlig handläggare som sa -men jag har pratat med honom och han låter väldigt lugn och trevlig- en sån jävla kränkning mot mig

  • Snelhäst

    Blev lite klumpigt förklarat, jag anmälde honom för hot och misshandel på sin flickvän, när han fick veta det så hotade han med att mörda mig och skulle skicka folk efter mig. eftersom hans flickvän var rädd och inte ville medverka under förhöret så drog jag tillbaka anmälan. 

Svar på tråden Hörde grannen slå sin son