Inlägg från: Hallondröm1111 |Visa alla inlägg
  • Hallondröm1111

    Vi som har BF i maj 2023

    Hej på er!
    jag har precis plussat med en ?hoppsan?- en ej planerad (men mycket Välkommen!) trea. Vår äldsta är precis 3 och minstingen blev 1 år förra veckan så det blir rätt tätt. Men så kan det gå!

    ÖNSKAR så att jag inte haft sån koll utan hade kunnat vara ovetande några veckor till eftersom de första veckorna är så himla låååååånga och oroliga (har ett MA i bagaget också), men här står jag och är i typ 3+3, BF typ 12/5. Mår redan ganska illa och är trött.

    vill gärna vara med i en fb-grupp lite längre fram om någon annan vill! Glad

  • Hallondröm1111
    Anonym (Ingrid) skrev 2022-08-30 18:39:51 följande:

    Grattis till er Hoppans! För oss hände samma sak fast nu väntar vi vårt fjärde. Vår yngsta blir 1 snart så de är också tätt! Min man har dock inte övertygad om att vi ska ha ett till barn.. och fyra känns ju många haha. Det är ju en del jobb redan med tre men vi får se!


    Grattis till er också! Hoppas att din man vänjer sig vid tanken, förstår att 4 inte är självklart men ack så härligt ändå. Hur gamla är de två äldsta? 


    jag tänker att det mesta löser sig, och att man kanske får gå in med inställningen att varje barn kräver mycket av en sådär ?direkt? de första två åren. Och att det är mycket mys när de är små också <3

    har ni liknande ålderskillnad mellan någon av de andra? Vi har nästan exakt två år mellan våra och jag tyckte att tvååringen fortfarande var ganska liten när lillasyster kom. Får lite dåligt samvete för att de måste bli stora så tidigt. men de får ju världens bästa kompisar åtminstone!

  • Hallondröm1111
    Anonym (Ingrid) skrev 2022-09-01 12:37:10 följande:

    Tack! Våra äldre barn är 4 respektive 2 (snart 3) så alla har kommit väldigt tätt! Men nu leker de ju jättemycket tillsammans och har så kul så det är härligt att se! Och de älskar bebisen också även om han mest förstör just nu :D

    Ja, precis. Första 2 åren är ju mest intensiva fast på lite olika sätt. Men visst är de härliga! 

    Hur går dina tankar annars om livet med tre barn?


    Haha ja det är ganska tätt! Så himla kul för barnen <3

    Jag är lite i chock fortfarande och tycker att det är lite overkligt. Har inte supermycket symptom än (lite vagt illamående till och från, lite tröttare än vanligt) och det bidrar ju ännu mer till att jag glömmer bort att jag är gravid ibland. Men jag ser fram emot en liten till massor. Min man är orolig över elpris och att vi kommer behöva byta bil. Vi har gett bort massor av bebisgrejer?

    Jag kan Tänka mig att det liksom kommer landa lite, ska bli skönt att komma förbi de första 12 veckorna (men serie ju jättelångt kvar??..) och kunna planera lite mer. 


    Hur känns det för dig? Har det börjat sjunka in?

  • Hallondröm1111
    82lindis skrev 2022-09-04 14:42:01 följande:

    Det finns en redan på fb

    bf maj 2023 Hjärta


    Åh så bra! Är det en sån där megahemlig som man måste bli inbjuden till? Annars vågar jag inte vara med än på ett tag Tyst
  • Hallondröm1111
    82lindis skrev 2022-09-05 10:09:54 följande:

    Jag får nog tyvärr lämna tråden. Lilla fröet ville inte stanna kvar..Rynkar på näsan


    Åh så tråkigt att höra! ta hand om erHjärta
  • Hallondröm1111

    Så kul att det droppar in fler, grattis till alla plus!

    Är det någon mer än jag som skulle vilja vara med i en lite mindre facebookgrupp? Den vanliga BFmaj22 är väldigt stor, och i mina tidigare graviditeter har jag fått ut mest av de lite mindre (typ 20-30 medlemmar? Eller typ Max 50) grupperna jag varit med i, där man liksom känner igen alla.

  • Hallondröm1111
    LinneMarie skrev 2022-09-19 17:20:30 följande:

    Om ingen annan känner sig manad så kan jag skapa en! Dock måste jag lägga till er som vän för att kunna lägga till er sen, men tar så klart bort efter!


    Tack för att du tar en för laget! Ska jag skicka pm till dig med riktigt namn typ?
Svar på tråden Vi som har BF i maj 2023