• Anonym (Igen)

    Polisen grep honom, orolig

    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 08:56:14 följande:
    Polisen grep honom, orolig

    Polisen kom hem till oss för att någon granne ringt om oro för mig då personen hört oljud i lägenheten. Myckrt riktigt så hade han misshandlat mig (och inte första gången) och dom tog med honom, alltså grep honom. Han släpptes några timmar senare och var fly förbannad att polisen kommit och nu är jag svinrädd att han Kommer bli dömd. jag har sagt att jag inte vill medverka men dom har ändå upprättat en anmälan om misshandel i nära relation då dom har skyldighet till det. 


    Är det någon som vet hur stor oddsen är att han döms trots att jag (målsägande) inte vill? Förstår att det har att göra med andra bevis/vittnen men overall? Någon som har erfarenhet eller kunskap? 


    Brukar han missahandla och våldta dig?

    Har du mycket kontakt med polisen där du sen ljuger och säger att inget hänt?
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 10:35:10 följande:
    Iom dom kom dit utan att vi visste så hann Jag inte klä på mig eller lugna ner mig eller städa undan, dvs det var sönderslagna saker hemma, jag hade uppenbara märken/blödde och var livrädd, grät hysteriskt och han var helt uppvarvad. Bland annat. Därför grep dom även honom. Så jag vet inte hur mycket dom i en förundersökning kan gå på polisens iakttagelser om jag nekar och han nekar 
    Brukar han misshandla och våldta dig?

    Har polisen varit hos dig tidigare och har du ljugit för polisen om vad som hänt?
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 10:39:14 följande:

    Han har aldrig våldtagit mig och jag har aldrig ringt polisen själv?varför tänker du att det senare spelar roll? 


    Att han gör mig illa förekommer dock?brukar också påstå till nöra etc att det inte hänt något men inte kontakt med polis där jag sen säger att inget hänt. Varför tänker du så? 


    Har polisen kommit hem tidigare till dig pga våld?

    Ang våldtäkt - du skrev att du behövde klä på dig.

    Om polisen varit hos dig tidigare efter misshandel och du ljugit vad som hänt kan det innebära att polis och åklagare försöker driva detta till domstol för att sätta dit en brottsling

    Är det du som är är misstankt för falsklarming?
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 12:58:24 följande:
    molly50 skrev 2022-09-02 12:22:50 följande:
    Men om den här vännen skulle vilja hämta dig så varför inte låta henne göra det?
    Då är du i alla fall skyddad.
    Varför vill du stanna kvar och skydda någon som misshandlar dig?


    Jo han vill verkligen men det har inte varit lätt av många olika omständigheter. Han har har hjälp förut också och det blev bättre ett tag men, ja. 


    Därför att jag inte är redo att lämna, av anledningarna jag skrivit ovan bland annat. 

    Alltså att han misshandlar mig låter så grovt, känns läskigt att ?rubricera? det så, för egentligen vill han mig väl. Han har bara problem med sin Ilska och jag skäms och känner skuld att jag inte kan hjälpa honom bättre med det, då hade det här aldrig behövt hända. Svårt att förklara för någon som inte lever i vår relation. 


    Det är lugnt, om några år kommer du slippa bli slagen när han inte kan kontroller sin ilska. Då är du ihjälslagen och han har hittat någon ny att misshandla.
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 14:14:11 följande:

    Sen Linn, jag förstår att han slår är fel MEN man är alltid två i ett bråk och jag borde inte tjafsa emot liksom. Han väljer ju intr att slå, när han blir så arg så kan han inte kontrollera sig liksom och är jätteledsen efteråt för det. 


    Nästa gång han inte kan kontroller sig kommer han mörda dig
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-09-02 14:24:22 följande:
    Nej jag tror Inte han skulle kunna göra det
    Han tappar  ju kontrollen säger du själv, han vet inte vad han gör och har inga spärrar. . Slår dig sen över kropp och ansikte, skadar dig, använder till hyggen.
Svar på tråden Polisen grep honom, orolig