Inlägg från: Mamma S |Visa alla inlägg
  • Mamma S

    Hur är sd:are rasister?

    Har funderat på det ett tag...Hur kan så många kalla sd:are för rasister när det är flera invandrare som röstar på dem? Får inte ihop det och är genuint nyfiken.
    Känner flera från olika länder i Mellanöstern och från Polen som röstar på SD.

  • Svar på tråden Hur är sd:are rasister?
  • Mamma S

    De invandrarvänner jag frågat har alla svarat att de tycker att invandringen gått överstyr och att den behövs pausas för att få ordning i samhället. Ett vanligt uttryck jag hör är "Sverige kan inte hjälpa alla". Ska väl noteras att dessa vänner, med sina olika religioner och seder samtliga har integrerats väl i samhället.

    Och för att förtydliga: jag anser inte att SD och sd:are är rasister. Jag är spytrött på att höra att folk som sympatiserar med SD är rassar och nassar. Säg det t.ex till min polska väninna som förlorat familj i koncenslägret.

  • Mamma S

    "En annan motion för några år sen gick ut på att dataspelsbolag inte skulle anställa personal från andra länder (vilket är oerhört vanligt inom den branschen)"

    Magdalena Andersson idag: "Alla arbetsgivare som anställer: Anställ personer som finns i Sverige som vill ha ett arbete men som är arbetslösa istället för att ta hit människor från andra sidan jordklotet"
    (Expressen)

Svar på tråden Hur är sd:are rasister?