Inlägg från: pandarinen |Visa alla inlägg
  • pandarinen

    40+ som försöker få barn men börjar tappa hoppet och humöret..

    Här  är en till, vi har försökt i snart 2 år. Längtan är enorm men det har slitit mycket på oss också. Känner mig 10 år äldre, trött, å tönkt tusen gånger att nu släpper vi det här. Men sen vid äl är längtsn så stor att vi båda hoppas igen.

  • pandarinen

    Jag tycker det är jobbigt när folk i min närhet frågar mig om barn, de vet inte om att vi har kämpat i 2 år. Att vi är helt slut, att vi planerat sex i två års tid för att få till det på ägglossningen, Jag vill skrika ut JAAAAAA min högsta önskan är att det växer ett barn i min mage här och nu. 

    Jag längtar så mycket, att jag skulle lätt kunna ta alla graviditetssyntom på en och samma gång, i 9 månaders tid. 

  • pandarinen
    19Loppan81 skrev 2022-10-06 09:35:07 följande:
    Hej! Välkommen till gruppen där ingen vill vara med i.. Har ni föröskt med IVF eller kör ni på "själva". Jag kommer starta upp försök nummer 2 nu i helgen. Vet inte vad jag känner kring det just nu. Man bara kör på känns det som. Men det sliter på kroppen och själen.. Men vad ska man annars göra..

    Vi får inga ivf från regionen, vi får ingen hjälp alls tyvärr på grund av ålder och det är långt till närmsta privata klinik. Tror det är 18 mil... så vi kör på planerat sex vid ägglossningen. I början var det kul och spännande, gick från att ha sex nästan 6 dagar i rad puh, till nu sist 1 gång. 


    Vi börjar tappa hoppet... jag tänker varje månad att jag ska försöka släppa tanken, det får bli som det blir, men sen är jag som en mygga på min man vid äl och runt bim är det alltid jobbigt att gå på toaletten... rädd för att mensen ska dyka upp och jag håller på att bli knäpp med att analysera alla syntom. Vet inte hur många gånger jag varit skengravid under dessa två månader. Så fort bim dagen passerat så går jag runt på rosa moln, för att sedan bli sparkad ner på golvet om mensen varit sen 2 dagar. Värst är, två gånger under dessa två år har mensen varit sen 10 dagar- med negativa graviditetstest. 

  • pandarinen

    Blev inte gravid den här gången heller. Funderar lite, har skrivit ner synton å bim osv de senasre 6 månaderna och verkar som att jag får min mens 16 dagar efter glada gubben. Enligt barnmorskan har man alltid 14 dagar mellan äl å mens. Men mellan mens å äl kan det variera.
    Det måste innebära att jag ofta ha 48 timmar till äl efter att glad gubbe dykt upp. Funderar på att ha is i magen å avvakta och ha sex dagen efter glad gubbe dykt upp för att vara nämre äl. Vad tror ni?

  • pandarinen

    Jag är så ledsen ikväll. Försökt förföra maken men han säger stopp, han vill inte längre. 23 månader med planerat sex är tillräckligt. 


    Han totalvägrar, vet inte hur jag ska gå vidare. Jag hade ägglossning idag. Kände det rejält i magen. Det är dg 2 på glad gubbe. Jag väntade till idag å förföra berätta för honom men det går inte att ändra på hans planer. Om jag hade varit 22 så hade jag gärna tagit en paus. Men jag är 42 och känner att varje månad som passerar är slöseri med tid. Visst är jag sjukt trött på det hela också. Och det är inte kul längre, går mer på rutin att ja nu är det ägglossning då är det bra om du går i mig.
    men jag vill inte ge upp men jag måste ju ha med honom? önskar jag kunde vänta in honom. Men tiden rusar men kanske är det enda att göra vänta å låta han ta initiativet 

  • pandarinen

    Han vill inte ge upp helt, men ta det som det kommer mer. Inte planera in när vi ska ha sex. Men det måste vi ju, det är ju bara 2 dagar på en månad som jag kan bli gravid typ....

Svar på tråden 40+ som försöker få barn men börjar tappa hoppet och humöret..