Inlägg från: Anonym (Fruns syster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fruns syster)

    Förbjuden/Spännande Sex

    Har skrivit detta innan för länge länge sen. Men här har ni nåt att runka till. Inget jävla troll, 100% sanning.

    Jag knullar min svägerska sen nu ett X antal år sen. Varför? Jag får sex kanske 1-2 ger i månaden och hon har en skruvad syn på sex som hon säger att hon inte får leva ut + för lite och ointresserad man som bara jobbar. Vi har 3 små barn och dom detsamma. 
    Hur hände detta?
    Hon vet att jag får väldigt lite sex. Och i samband med det så skojar vi och skrattar om detta. Så säger hon om ska hjälpa mig att tömma. Visst säger jag. Trodde det va på skoj, men hon går ner på mig och suger av. Ja sen allt annat är historia. 
    Varför just jag och hon?
    För hon vet jag älskar min fru och jag vet att hon älskar sin man. Vi vill bara inte känna oss frustrerade i vardagen har vi kommit fram till. Jag har sen den dagen aldrig varit tjurig eller nere psykiskt p.g.a för lite sex hemma. Jag får tömma när jag vill hos henne och hon får sina fantasier upprättade. Vi har vår pakt. 


    Hoppas du kom skönt Cool

  • Anonym (Fruns syster)
    Man 78 skrev 2022-11-09 15:53:29 följande:
    Vem städade i förrådet?
    Också det första jag tänkte på Skrattande
  • Anonym (Fruns syster)

    vet att det inte är nån dejtingsid.

    Men påtal om förbjuden sex etc etc.
    Nån från Färjestaden som vill göra/fantiserar om att gör det förbjudna så har ni chansen nu. Jag är kille och gift men får aldrig mer eller mindre sex just nu. Hemligt till 100% 

Svar på tråden Förbjuden/Spännande Sex