• Sön 18 sep 23:01
  4983 visningar
  9 svar
  9
  4983

  Viktnedgång-kör så att de ryker !

  Hallåj såhär i söndagsnatten! Nu är de såhär att jag är riktigt less på att vara tjock helt enkelt. Vi tar de kort. Har alltid motionerat (har ej haft så mycket till val heller då jag varit utan körkort) så mitt ta-mig-dit sätt har alltså oftast bestått av promenad eller cykel. För 2 år sedan förändrades detta då jag fick körkort men jag blev också gravid med mitt första barn. Bekvämligheter var total och promenader uteblev  då saker helt enkelt blev bekvämare  med bil. Efter jag fick min fantastiska  son för snart 2 år sen gick jag ner till min startvikt som jag hade på graviditeten men sen har de barkat iväg. Vågen står på +10 de senaste året och jag är så sjukt missnöjd med vad jag har gjort med mig själv. Nu känner jag att nu får de vara nog. Nu ska kilona brinna och för att detta ska kunna ske så vill jag gärna ha någon att följas åt med och som man kan peppa varann med. Känner just du att du är villig att anta min utmaning tillsammans med mig så kasta in en kommentar så får vi hjälpa varandra bär på vägen. 👍😀

 • Svar på tråden Viktnedgång-kör så att de ryker !
 • Mån 19 sep 20:29
  #3
  Anonym (Tjockis) skrev 2022-09-18 23:28:14 följande:

  Jag är gravid så kan inte köra all in än men hakar ändå på för kilona har sprungit iväg under sommaren och behöver hålla dem i schack dessa sista veckor. Så passar gärna på att ta chansen till bättre vanor och som sen kan trappas upp när lillfis är ute. Deal?


  Absolut välkommen! :) jag tänkte köra igång imorgon med  lchf kost och promenader
 • Mån 19 sep 20:31
  #4
  Anonym (Måste också gå ner i vikt!) skrev 2022-09-19 00:13:22 följande:

  Vad har du för plan? Kommer du träna och äta enligt någon diet? 
  Jag gick upp mycket i vikt under min senaste graviditet och fick en smärre chock när jag såg mig själv på ett foto häromdagen. Jag känner mig inte alls så stor som jag såg ut på fotot så det blev verkligen en reality check. Jag borde gå ner runt 15 kg. 


  Jag tänkte köra på lchf. :) träning blir promenader både med och utan barnvagn.  Jo du det känns igen det blir som en smäll i ansiktet. Men välkommen att följa med på tåget.:) 
Svar på tråden Viktnedgång-kör så att de ryker !
Logga in
Bli medlem