Inlägg från: Anonym (Persephone) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Persephone)

    Hon känner sig utstött... tröttsamt

    Min mans familj är som din. De fryser ut och mobbas, och mycket är också "småsaker" som du säger. Problemet är att när det händer ofta blir det till slut en ganska stor sak. Tror vissa saker min mans familj gör är helt oskyldiga och harmlösa egentligen, men är klumpiga och tolkas fel av mig. Andra gånger är de bara ute efter att frysa ut och utesluta. En sån sak som att säga "hela familjen" är en sån grej. Jag har varit med min man i över 10 år, och vi är gifta, men jag vet att dom ändå inte räknar mig till deras familj. Det är jävligt trist faktiskt att alltid få små påminnelser om att man inte hör dit eller är omtyckt.

  • Anonym (Persephone)
    Anonym (S) skrev 2022-09-23 11:03:48 följande:
    Vad är felet att skriva att hela familjen var på besök? Hon var inte där.. men min faster och farmor och farfar var inte där heller. Dom tog inte åt sig????
    Troligtvis tog dom inte åt sig för att dom ofta får bekräftat att dom faktiskt ÄR en del av familjen. Det behöver inte vara en sån stor grej att just skriva "hela familjen" en gång, fastän det inte är hela familjen. Men om det är konstanta småsaker kan de till slut börja göra rätt ont. Se till helheten liksom.

    Bara en sån sak att be din brorsa hälsa till henne att det var trist att hon inte kunde komma och att du hoppas att ni kan ses nästa gång istället kanske hjälper. Få henne att känna sig inkluderad liksom.
Svar på tråden Hon känner sig utstött... tröttsamt