Inlägg från: Elin pelin |Visa alla inlägg
  • Elin pelin

    Känner att pappan sviker

    Men vad sjutton, han är ju helt sjuk!
     Låt inte ditt barn växa upp och tro att hans beteende är ett normalt beteende, så jag tror att du är stark och lämnar honom för ditt barns skull - och för din egen skull. Du behöver prata med någon, ring Soc och be om hjälp. Har du något nätverk? Annars prata med bvc om du har förtroende för dem?
    Se de fyra dagarna som fyra dagar att förbereda dig mentalt. Tror du att din killes beteende bidrar till hur du mår? I sådana fall borde du ha alla möjligheter att må bättre utan honom! 
    Och tänk på att inget av detta är ditt fel, han har brutit ned dig, men du är stark!

  • Elin pelin
    MademoiselleO skrev 2022-09-29 17:29:14 följande:

    Well, det är extremt tungt att inse vilken slags person han är. Samtidigt kunde/borde jag utläst liiite saker liiite tidigare när han drog olika versioner om varför han har barn sedan tidigare (exet slutade ta p-piller i smyg/ hon fick missfall/ han ville lämna men hon gav honom dåligt samvete/ hon manipulerade honom att skaffa barn för då skulle hennes mångårig depression gå över..och det blev den sista versionen. Han ?erkände? även att han hade mörka tankar då han ej ville ha barnet och önskade att hon fick missfall igen. 


    det roliga i kråksången är att vi jobbade ihop under den tiden och jag hörde aldrig något om någon tjej och ännu mindre något om att han ska bli pappa-visserligen dolda han graviditeten för alla på jobbet. 


    han har varit jätteduktig på att väck empati hon mig. Något jag ångrar djupt idag 


    Han låter duktig på att manipulera, du var kär och ville inte se saker. Tänk inte att du skulle gjort saker annorlunda, då hade du inte haft ditt fina barn! Du går nog inte på en sådan sak igen...
  • Elin pelin

    Hur går det för dig? Om du har möjlighet och tid skulle det vara kul att på en uppdatering. Håller tummarna för dig!

Svar på tråden Känner att pappan sviker