Inlägg från: Anonym (Inte tvång men rekommendation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte tvång men rekommendation)

    Får vuxna göra som de vill eller ska samhällets normer styra?

    Naturligtvis skall man inte tvinga någon, men det borde vara en rekommendation att hålla sig till normen vad gäller sexualitet och relationer. Idag sätter man nästan en ära i att rekommendera normbrytande sexualitet och relationsbildning. Jag är för människans rätt att välja men samtidigt för en stark sexualmoral som med andra metoder än tvång försöker påverka människan till traditionell sexuell monogami i tvåsamhet oavsett sexuell läggning. Man får alltså vara gay, men heteronormativt gay.  

  • Anonym (Inte tvång men rekommendation)
    Anonym (Hmm) skrev 2022-09-23 21:15:22 följande:
    Vad menar du med att man får vara gay men "heteronormativt gay"? Vad innebär det i praktiken? Att homosexuella bara får se ut och bete sig som heteropersoners fördomsbilder av dem är, eller vadå?
    Inte ett tvång men en rekommendation, så får borde vart inom citationstecken "får", en rekommendation att leva heteronormativt.

    Heteronormativt är att kärlek och sex har man inom ett par. Monogam tvåsamhet. Två i kärleksrelation, två i sängen. Inte 5 i kärleksrelation och 7 till i sängen. Så sprids apkoppor och aids främst. Genom sexuellt experimenterande utanför tvåsamhet.
Svar på tråden Får vuxna göra som de vill eller ska samhällets normer styra?