• Soffsen

    Han vill ha tid isär under IVF

    I lördags fick jag veta att jag måste skrapas då mitt MA dröjer kvar. Detta missfall var mitt första under IVF. Våran andra insättning. Vi fick hjälp i maj efter nästan två års försök och två missfall under den tiden. 


    Jag och min sambo har mått väldigt dåligt under den här tiden. Barnlösheten har verkligen tärt på våran relation då det bara varit så mycket sorg. Dock har jag alltid känt att kärleken vi har gentemot varandra har varit starkare. 


    i lördags efter att skrap-beskedet kom sa min sambo till mig att han vill ha tid ifrån varandra. Han måste ta reda på om han vill vara med mig eller inte. Han säger att han älskar mig mer än allt men att alla motgångar bryter ner honom. 


    Jag är fullständigt förkrossad. Jag älskar honom så mycket och kan inte ens tänka tanken på att han ska lämna mig nu och att alla mina framtidsplaner med barn och familj med honom ska dö.

    Jag vill såklart att han (och jag) ska må bra men jag trodde aldrig att han skulle känna att vi skulle må bättre isär. Är så chockad och ledsen att jag varken vet in eller ut. Han är verkligen världens finaste kille och har varit min klippa genom allt detta och hela den här grejen är bara så olikt honom. 


    Har någon varit med om liknande? Att man i och med barnlöshet går skilda vägar för att det bara blir för tungt? Om ni har löst det på något sätt hur har ni gjort det? Snälla hjälp. 

Svar på tråden Han vill ha tid isär under IVF