Inlägg från: Anonym (Vad gör man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vad gör man)

    Min man är så feminin

    Överlag är han jättemanlig. Vilket också har varit en stor bidragande faktor till varför jag gillar honom så mycket, just för att jag gillar män! 

    Men sexuellt är han feminin. Han vill ha vibratorer i sin rumpa, han vill bli slickad på bröstvårtorna. Han tittar bara på väldigt kukcentrerad porr. Asså klarar inte av det, det känns som att jag har sex med någon som egentligen vill vara med en annan man. 

    Det gör mig så avtänd och jag vill inte ens ha sex med honom längre. I början hade vi bra sex, men de här kvinnliga sidorna har kommit fram mer och mer. Nu undrar han varför jag aldrig vill ha sex. Vad gör man ens? Jag vill inte att han ska skämmas över sina preferenser, men jag vill inte heller behöva känna mig obekväm???

  • Svar på tråden Min man är så feminin
  • Anonym (Vad gör man)

    Förstår inte vad det är som är svårt att förstå? Att jag inte tänder på att göra vissa sexuella saker? 

  • Anonym (Vad gör man)

    Men jag vill ju inte att han ska behöva skämmas eller bli obekväm. Vissa tänder ju på konstiga saker utan att de betyder någonting. 


    Jag kan inte göra slut över en sån här sak. Vi har små barn fortfarande. Jag vill bara inte behöva undvika sex resten av livet för att hans sexuella preferenser gör mig obekväm. 

  • Anonym (Vad gör man)

    Haha men jag skiter i vilken zon som är erogen. Om jag tycker nånting är avtändade så tycker jag det. Jag kan styra det lika lite som han kan styra sina preferenser. Poängen är att jag inte vill att någon utav ska ha dåligt sex pga att vi gillar olika saker. 

  • Anonym (Vad gör man)
    Anonym (Fördomar) skrev 2022-10-01 12:41:42 följande:
    Suck.... Poängen var att det inte är feminint. Skrev jag inte nyss att ingen kan tvinga dig att göra sånt du inte vill...?
    Handlar inte om att han tvingar mej göra nått. Men det blir en jättekonstog situation om han ber mig göra nått under sex och jag säger nej. han kommer ju börja fråga varför och då är hela scenen förstörd. 
  • Anonym (Vad gör man)

    Första gången han bad mig så gjorde jag det fast jag försökte visa det ganska tydligt att jag själv inte tyckte om det. Då vart han lite halvbitter och sa att jag gjorde honom obekväm och att  jag sätter honom i en obekväm situation. Sen tog han inte upp det på länge, men nu börjar han halvt ta upp det igen och jag försöker bara undvika situationen så att han inte ska börja be mig om det igen. 

  • Anonym (Vad gör man)
    Anonym (Submissive) skrev 2022-10-01 13:08:07 följande:

    De sakerna du tar upp skulle jag inte säga är feminint i sig. Det finns ju många män som uppskattar sådant och även att jag som kvinna ska ta kommandot lite då och då och förföra osv. Kanske är han undergiven och vill bli dominerad sexuellt? Sådant brukar men märka av ätt tidigt i den sexuella energin och initiativförmågan. Jag har erfarit en del såna killar som du beskriver där deras egen njutning varit högsta prioritet, som en besatthet kring kuken nästan. Fast flertalet av dessa har mest varit egocentriska älskare utan större intresse för kvinnors kroppar och njutning, kanske lite binyfikna eller oerfarna och osäkra killar.

    De som läggningsmässigt varit undergivna har särskilt tänt på att bli förförda, dominerade och att ge över kontrollen sexuellt. Såna män söker sig förmodligen till lite starkare kvinnor där de inte behöver axla ansvarsrollen och vara stereotypt maskulina. Kanske kan de upplevas väldigt fixerade vid sin egen njutning eftersom den andra rollen inte känns naturlig för dem och kvinnans kropp och kön kan verka skrämmande eller övermäktigt vilket ofta visar sig i att de vill bli introducerade och ledda handlingsmässigt.

    Vad som är intressant att veta är hur din man var sexuellt i början av er relation? Var det naturligt för honom att vara den aktiva rollen? Hur är han på att tillfredsställa dig, ge dig oralsex, förföra dig osv? Har han ändrat sig efter hand i er relation?


    I början ledde han allt. Jag var oskuld när jag träffade honom, så han har tog allt det ansvaret i början. I början kom jag alltid först för honom. Sen fick han för sig att han inte gillade att ge oralsex, sen slutade han fingra mig för de tog för lång tid, o så gick allt bara neråt.

    Nu rör han knappt mig men han ber mig alltid om massa grejer sexuellt som jag inte ens vill göra, men som jag gjort för att jag inte vill att han ska miste om det. Ibland undrar jag om han kanske sexuellt tänder på män men romantiskt på kvinnor? För ibland har jag upplevt att han typ undviker kvinnokroppen. 

    Han gillar inte heller när jag fixar mina naglar, mitt hår, smink osv. När vi träffades var jag väldigt pojkig i kroppen o då älskade han mina bröst som i princip var platta. nu efter graviditet vill han knappt se dom och påstår att det känns dåligt för de e barnens nu.
  • Anonym (Vad gör man)

    Jag har försökt prata med honom några gånger om delen att han är lite egoistisk i sängen. Han har skyllt på att barnen fortfarande vaknar till och från och att man inte vet hur mycket tid man har på sig. Sen till en början har han blivit lite bättre och sen har det glidit tillbaka i samma spår igen. 


    Han har sagt till mig innan att den här sexuella sidan har han bara delat med mig för att han skäms över det. Därför har jag typ ännu mer ångest att ta upp just den biten med honom. jag har inte haft ett jätteproblem med att hålla på med hans bröstvårtor, det vart mer ett problem när han slutade hålla på med mina. Jag uppskattade ju aldrig att slicka o pilla på hans, men jag gjorde det för att han gillade det. Så fattar inte varför han inte kan göra detsamma. Men jag skulle aldrig tjata för att om han säger att han inte är bekväm med nått så respekterar jag det. 


    jag har gjort det tydligt redan från början att jag inte gillar rumpgrejer. Varken på mig själv, eller någon annan, eller i video. Så tycker det också är olämpligt att ens ta upp. 


    Jag fattar att trådstarten var olämpligt skriven nu. Men om ni läser hela tråden, tror ni att han är bisexuell i alla fall???

Svar på tråden Min man är så feminin