Inlägg från: Anonym (DonJuan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (DonJuan)

    Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?

    Intressant att TS valt att starta en ny tråd för att diskutera en annan tråd. ALLA har självklart rätt att ha preferenser inte bara kvinnor gällande mannens könsorgan utan också mannen gällande kvinnorna. Om man tar sig tid att läsa så skriver TS i ANDRA tråden inte respektlöst utan såg det som ett problem att han inte tände på en utåtstående ?köttig? fitta, vilket INTE är samma sak som stora och eller fladdriga blygdläppar. 
    Yttermera så skriver TS i denna tråden att baea för att man inte tänder på det så skulle man tydligen rata hälften av alla kvinnor? Rent nonsens. Den typen av utseende på fittan vi pratar om är betydligt ovanligare. Att skuldbelägga och förfasa sig över att man inte villkorslöst gilla en sådan fitta är som att klaga på kvinnor som inte imponeras och blir kåta av fenomenet  Micro-penis. 
    Nej, så fort det gäller män så kan man skjuta skarpt och kritisera och klaga på allt de säger, gör och tycker. 

  • Anonym (DonJuan)

    Intressant bild med alla vagina-avgjutningarna. Det som den ursprungs tråden handlar om kan närmast beskrivas som den andra fittan från höger, längst ner, men då troligen i större omfattning. Alltså med andra ord en ganska ovanlig företeelse. Borde inte vara varken tabu på att diskutera det lika lite som att man skulle vara tvungen att gilla det. Återigen, hade det handlat om kukar och män så hade det varit annat ljud i skällan.

  • Anonym (DonJuan)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-02 15:31:48 följande:
    Nuförtiden ska man tvingas tycka saker, annars är man porrskadad/mansgris/ett ytligt svin etc. Den omnämnda kussimurran ser inte alls tilltalande ut. Just saying!
    Precis. Tack.
  • Anonym (DonJuan)

    Tecum mfl. 
    nu har du nog missat själva poängen med hela frågeställningen. Denna tråden bygger på en annan tråd, så det är nog lägga att gå tillbaka dit och se vad den ursprunglige  TS verkligen skriver!! ! Han dissade inte kvinnan ifråga utan attraktionen dog ut för att han helt enkelt inte var attraherad och sugen på sex efter en tid. Vad jag förstår så var han irriterad på sig själv för att han reagerade som han gjorde omedvetet. Läs igen det ursprungliga inlägget innan då bara målar ut TS som en arrogant dissare. Man väljer inte vad man blir kåt av, precis som sexuell läggning!

  • Anonym (DonJuan)

    Det är märkligt att man anklagas för att vara troll med flera konto eller femstjärnig idiot bara för att man inte gillar och tänder på en viss ovanlig form på kvinnligt könsorgan. gång på gång för ska detta torgföras i inlägg. Har ni samma inskränka syn på sexuell läggning och preferenser i övrigt? Tycker man inte som du eller ni så är man automatiskt ett troll? 


    i det här fallet, rätta mig om jag har fel, handlar det inte om bara lite extra häng och fladdrande blygläppsr utan om en mer omfattande bullig köttigt, i brist på bättre ord, könsorgan. Vissa gillar och tänder på det, och andra gör det inte, bevisligen. ALLA har rätt till en åsikt. 


    Är ni inne med pekpinne i trådarna om fobi för liten penis också, och skriker om troll med flera konton? 


    ?och återigen, läs ursprungstråden som hela denna tråden handlar om. Det handlar inte om ett dissande av kvinnan utan om en irritation riktad mot sig själv att han inte kunde bortse från  utseendet på skötet och tappade sexlusten. Man kan inte styra kukens hårdhet med vilja och logik. Det är det som är grunden i hela tråden och inte varken dissande och trollande. 

  • Anonym (DonJuan)

     OO
      ) (
     (Y)


    eller

     UU
     )  (
    (@)
     


    Det är ok att tycka olika.


     

  • Anonym (DonJuan)
    Anonym (Medhårs) skrev 2022-10-04 16:47:44 följande:
    Har man oturen att vara född med liten penis är det bara att gilla läget.
    Jaså, låter det så? Ska vi inte ropa ut i unison kör att ALLA penisar är vackra och att om man inte genast utbrister att man gillar och tänder på liten penis så är man troll och gris? Gäller inte samma regler för penisar som för vaginor?

    Nej, just det. Det gör ju inte det.
  • Anonym (DonJuan)
    Anonym (welcome) skrev 2022-10-04 16:58:26 följande:
    Fast nu handlar ju inte tråden om hur fittor faktiskt är utan om vilka slags fittor män föredrar. Och att då dra upp barnfittor i det sammanhanget känns ju rätt malplacerat.

    Hur många män som inte har egna döttrar vet ens hur en barnfitta ser ut?

    Och de som har döttrar och vet hur barnfittor ser ut använder väl knappast det som referenspunkt för vad man anser är vacker...,att tänka på barn i sexuella sammanhang är väl snarare förknippat en spykänslor för de flesta normal funtade män? 
    Instämmer. Och sen är det ju faktiskt så att tråden egentligen handlar om en ANNAN tråd där någon hade uttryck en åsikt.
  • Anonym (DonJuan)

    NU ÄR BOTTEN NÅDD!!! 


    Originaltråden har anmälts och raderats av något militant rostbiffspolis!!!
    Helt otroligt!!!

    Då har vi alltså konstaterat att min INTE får ha några synpunkter eller ens berätta om att man reagerade på när ett kvinnligt könsorgan ser ut som en hastigt opackad överfylld väska före stängning eller explosion av rostbiff av större dignitet. 


    Vi har också fått klartecken från den militanta mobben att man dock kan fortsätta klaga på och äcklas av osympatiska och kukar i alla olika storlekar. 


    Jag saknar ord.

Svar på tråden Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?