Inlägg från: Anonym (Q) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Q)

    Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?

    Anonym (M) skrev 2022-10-03 11:34:00 följande:
    Ungefär som när folk sitter och trollar och diskuterar med sig själv under flera alias? 
    Precis min iakttagelse. En kille sitter med flera alias för att understryka sin poäng. I tråd efter tråd. 
  • Anonym (Q)
    Anonym (Kloy) skrev 2022-10-03 12:26:25 följande:

    Dessutom så njuter kvinnor med större blygdläppar mer än de som hyvlat sig med intimkirurgi för att efterlikna ett barnsköte.

    blygdläpparna fylls med blod vid upphetsning. Därför finns risk att en kvinna stympat sin egen sexualitet om hon går till en klinik vara läkare inte har gynekologisk utbildning.

    galet.

    tror ändå de flesta män vill ha en kåt kvinna. 


    Exakt! Därtill har jag tagit del av uppseendeväckande amerikanska studier gällande intimkirurgi på kvinnor. 


    Efter reduktion av de inre blygdläpparna visade det sig att deras manliga partner TÄNDE MINDRE - om inte alls - på sin kvinnas nykonstruerade kön. Mannen upplevde omvänt en högre grad av tändning på kvinnans vagina i original form. Mer köttig? Fler aktiva feromoner? Mer kåt kvinna? 


    Postoperativa stygn kan ställa till saker. Smärta och infektioner (inre blygdläpparna skyddar vagina) kan komplicera efter plastikkirurg. Läkare informerar inte alltid kvinnorna om detta. 

  • Anonym (Q)
    Anonym (Kalle) skrev 2022-10-04 04:52:42 följande:
    Ja, självklart är det så när åsikterna inte passar.  // Drömmer
    Jamen visst! Karln flikar å in diametralt skilda opinions med flera nick. Typ argumenterar i dem mot sina inlägg - som jag hittills upptäckt en speciell Drake göra på FL. Skumt. 🙄
  • Anonym (Q)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 07:23:02 följande:
    Jag tror att det mänskliga psyket fungerar så. Det är ett skydd. Om man inte delar åsikt och man blir överbevisad, eller som i det här fallet att några killar inte tycker att det spelar någon roll och sen är vi några som tycker det är snyggare med streckfitta.

    Det kan man inte ta, alla måste älska just fladdrande blygdläppar. Annars är dom idioter, rikspuckon, porrskadade eller har flera konton.

    Jag tror tvärtom, att dom som misstänker andra för att ha flera konton uppenbarligen tänkt på det själva och det finns stor risk att dom som tjatar om det själva har det.

    Jag har aldrig tänkt på att ha flera konton och behöva logga in och logga ut etc.. tanken har aldrig slagit mig om varför man gynnas av det. Men jag har hört dessa anklagelser vid ett tidigare tillfälle när ämnet inte faller i god jord.

    Jag tror det är en flykt.

    Näe. Så enkelt är inget. Vi hamnar förstås utanför ämnet big time om vi leker ?den som sa det han var det?. 


    Efter ett tag här på forumet lär man sig känna igen uttryckssätt,  syntaxer osv hos skribenter oavsett hur många nicks/signaturer som personen ifråga brukar i samma tråd. Att påstå något annat är att idiotförklara folk. Att inte ta deras klarsynta iakttagelser på allvar. Ja, det korrupta letar sig in i alla led. Överallt. 


    Åter till frågeställningen. Det är väl bara positivt om hälften av männen älskar streckfittor. Som påminner om barnets (!) innan pubertetens östrogenhormon förändrar utseendet hos tonårsflickan (i regel).  Och om hälften av killarna föredrar mer uttalade inre blygdläppar och/eller väl tilltagna yttre blygdläppar (som mer än hälften av kvinnor välsignas med efter pubertet eller senare vid graviditet). Alltså finns i ett enkelt och fullt logiskt resonemang helt klart en önskvärd sexpartner för allas smakinriktningar. 😊 Om nu kön spelar en så avgörande stor roll? Tvivlar starkt. I så fall en win win hur som helst med all enorma variation. Samma resonemang är rakt av överförbart på mannens intima karaktäristiska.  Vissa kvinnor föredrar diskreta eller normala kukar. Andra gillar större modeller. Win win också där. Vilken tur för dem med orubbliga ?ideal? eller hur?


     

  • Anonym (Q)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 10:45:38 följande:
    Det är för att kvinnor lättare anmäler. Jag fick några inlägg borttagna, så jag motanmälde att motparten inte höll sig till trådens ämne och vips så var inlägget borta. Dom verkar plocka bort det som anmäls.

    Dock tycker jag i grunden att det ör skitlarvigt att anmäla inlägg bara för att man inte gillar någons åsikt.
    Jag är kvinna. Har aldrig anmält någon även om jag i tråd där flera författare kränktes av en rabiat äldre man (fast vad vet man om genus här) faktiskt övervägde saken. Tycker kanske litet att den som ger sig in i leken får leken tåla. Fast om jag ser det hända på nytt vill jag nog gärna skydda skribenter på det sätt som går om möjligt. Har däremot fått egna poster raderade ett par ggr när debatten hettat till. 
  • Anonym (Q)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 13:05:30 följande:
    Jag har en kvinna jag träffar regelbundet, hon har inget fladder och hon är 38.

    Men det är inte det viktiga för dig, du är passivt aggressiv i dina resonemang. Säger en sak, men menar och manar tydligt till något annat. Det är inte svårt att se igenom.

    Troligen är du bara lite kränkt.
    Ha, ha, ha? kränkt av vad?? Lägg av med med tramsiga poisining the well retorik är du vänlig. Går inte hem på min planhalva. Totalt meningslöst. 
  • Anonym (Q)
    Anonym (welcome) skrev 2022-10-04 13:06:31 följande:
    Japp det är den, men det beror till stor del på obefintlig moderering där i stort sett all moderering sker med hjälp av botar vilket gör det lätt att missbruka anmäla knappen för att få tyst på meningsmotståndare.

    Finns det som satt det i system att provocera fram tjats i trådar som de inte gillar ämnet på och så fort de får svar så är de snabba på att anmäla och vips ha det fått bort alla som inte tycker som dem eller tjafsat sönder tråden så den självdör.
    Ja, har sett strategin ett par ggr. Synd på riktigt intressanta subjects som raderas eller trådar som hamnar i stiltje. 
  • Anonym (Q)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 13:15:05 följande:
    Jag vet inte vad du yrar om för retorik. Jag skrev bara vad jag tror efter dina lätt absurda inlägg. Det är tydligen personligt eftersom du reagerar så starkt.

    Vet inte om vi kommer längre när du tillskriver andra skribenter egenskaper tagna ur luften. Det du förmedlar är inget jag känner igen mig i. Din tolkning. Dina ord. Tycker själv min input är nyanserad och tolerant inför skilda preferenser hos både män och kvinnor. Gällande både kvinnans och mannens kön. Faktabaserad. Lyft gärna ett konkret exempel i din kritik! Vad mer exakt uppfattar du som absurt? Konkretisera. Så kan vi ha en diskussion om diin ingångsposition. I annat fall lägger jag tyvärr din återkoppling i facket poising the well. 


    Om du vill kan jag förklara den retorikmetoden i detalj, men det skulle ju ta av trådens flyt. 

  • Anonym (Q)
    Anonym (Existerar?) skrev 2022-10-04 13:25:40 följande:

    Finns det verkligen vuxna kvinnor med marsipanrosa fitta/blygdläppar? Okej att det finns kvinnor med små inre blygdläppar (det har jag) men inte fan är dem marsipan/bebis rosa "skratt". Dessa rosa snippor måste nog sitta på albinos eller väldigt ljusa/blonda kvinnor. Skulle jag få välja även om det inte spelade någon roll så kulle jag inte vilja dejta en man med rosa pung/ollon iallafall.


    Ja, jag har ordinära inre blygdläppar men de är heller inte rosa till färgen (som det lilla barnets är hos vita iaf). Hur tokigt det än kan vara har jag hört talas om tjejer som faktiskt på allvar på professionella kliniker bleker sina läppar och sin anus. Inget som rekommenderas på egen hand. Jobbet görs nog mest av tjejer inom porren och av svarta kvinnor. 


    Nu blir jag säkert kontroversiell! När jag hävdar kommersiella intressen önskar influera kvinnor omstöpa sig till ideal som påminner om det lilla barnets utseende. Kommersen är vinstdriven så klart. 

  • Anonym (Q)

    Man. Alla vill/önskar inte en djupare diskussion. Du har min fulla förståelse och acceptans. 🙏 Lycka till. 

Svar på tråden Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?